Вінніпег для українців Канада
-
Доброе утро, я парень Сдам комнату для работающего человека у которого не было проблем с предыдущими ленлордами. В 2х ком квартире для 1 человека, район Crestview, по портриджу под домом остановка 21, 22, 11 От Unisity 500 метров ( 5 мин пешком) где находится волмарт и другие магазины и рестораны , а также остановка автобусов 82, 83, 11, 21, 22, 24, 98, 66. В другую сторону Crestview Place (400 метров) долларама и тд 600$ + электричество, +300$ залог, для анкеты лендлорду 2 последних пейстаба С вопросами пишите в личку
-
Доброго дня. Вибачте за питання, але не можу зрозуміти на пр треба довідка про не судимість. З країни де проживав за останні 5 років більше 6 місяців. Тобто якщо п'ять років останніх років не жив в Україні то з України не потрібна. Я все правильно розумію, чи помиляюсь?
-
Доброго дня шановні співвітчизники , підкажіть хто знає . Якщо я працюю на констракшені пів року а пів року сиджу вдома ( отримую грошову допомогу EI ). Чи можу я отримати ПР з такою роботою ??чи ліпше змінити ?(Годин праці маю по 200+ щомісяця в сезон ) Заздалегідь дякую та гарного дня
-
То виходить роумінг від київстара не годиться,? (поки сім карту не купив канадського оператора)
-
чи достатньо 2 години між рейсами в аеропорту Відня?
-
Доброго дня, чи можна з кішкою? І яка +/- utilities?
-
Доброго дня, чи можна з кішкою?