Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Вибачте за питання, але не можу зрозуміти на пр треба довідка про не судимість. З країни де проживав за останні 5 років більше 6 місяців. Тобто якщо п'ять років останніх років не жив в Україні то з України не потрібна. Я все правильно розумію, чи помиляюсь?
-
Доброго дня шановні співвітчизники , підкажіть хто знає . Якщо я працюю на констракшені пів року а пів року сиджу вдома ( отримую грошову допомогу EI ). Чи можу я отримати ПР з такою роботою ??чи ліпше змінити ?(Годин праці маю по 200+ щомісяця в сезон ) Заздалегідь дякую та гарного дня
-
То виходить роумінг від київстара не годиться,? (поки сім карту не купив канадського оператора)
-
чи достатньо 2 години між рейсами в аеропорту Відня?
-
Доброго дня, чи можна з кішкою? І яка +/- utilities?
-
Доброго дня, чи можна з кішкою?
-
ви щось знайшли бюджетне?
-
Доброго дня. Коли вилітаєте?)
-
Добридень. приїжджаємо з сім'єю у вініпег на початку квітня, я з дружиною і двоє дітей 19 і 8 років. хто може показати роботу для мене і дружини. може є у когось контакти роботодавців. мій рівень англійської мінімальний, дружина на слух багато розуміє, спілкуються не дуже добре може. заздалегідь дякую
-
Добридень. приїжджаємо з сім'єю у вініпег на початку квітня, я з дружиною і двоє дітей 19 і 8 років. хто може показати роботу для мене і дружини. може є у когось контакти роботодавців. мій рівень англійської мінімальний, дружина на слух багато розуміє, спілкуються не дуже добре може. заздалегідь дякую.