Вінніпег для українців Канада
-
Ну обычно требуют работодатели, но это надо уже по вакансиям смотреть на джоб банке можно изучить этот вопрос, там много информации
-
По-моему NOC программистов требует законченного высшего образования, а у меня оно будет только через полтора года(
-
Ну шансы есть, это не саскачеван и другие, где почти нереально
-
Если ты будешь работать программистом это серьезный NOC, тогда не будет проблем с получением пра даже в Торонто, суть програм в Манитобе и другиж провинциях, что здесь можно на низкоквалифицированной работе получить пр
-
Интересно будет найти ИТ людей в Виннипеге)
-
Я теж зараз в пошуку ІТ професії. Senior Sys Admin or IT Support, Junior Full Stack JavaScript Dev, Junior DevOps, Middle Database admin Місяць в пошуку, досвід тіки Укр, працював також віддалено Багато чого робив по ІТ - навіть те чого не знав (розбирався вивчав і робив) починаючи від обжики пачкордів - до запуску containers in Kubernetes. Відгукуюсь на все - але поки все глухо
-
у мене POCO X3 Pro - навігація інколи глючить - карта просто крутися поки не проїдеш 200-300 метрів бувало таке разів 5 за пару місяців
-
@NikAnims
-
я полишила близько 60 відгуків того року за два місяці, було 3 інтерв'ю. В ІТ вирішила не працювати %) Сходіть в Манітобу старт/запишіться онлайн. Вони вам дадуть кар'єр коуча, він поправить вам резюме якщо потрібно та їх job matching department почне відправляти ваше резюме по своїх каналах, мені так передзвонила компанія іх США з офісом у Вінніпезі. edit: ой я зараз побачила, що то не ви шукаєте роботу у Вінні, а хтось інший у гілці.
-
Як на мене у Вас доволі серйозний набір, напевне багато цікавих проектів робили)
-
Велике дякую за таку корисну інформацію 😊
-
В Манітоба Старт я був резюме підправили і сказали "ось вам вудка - ловіть самі" Ще купу всього написилали. Типу ярмарок вакансій і все
-
Тут різні коди від провінції до провінції і дуже часто відкинути ваше резюме можуть просто через те що у вас номер іншої провінції.
-
Навіть не шукав. Розглядаю такий варіант в майбутньому
-
А тут знайшли?
-
Того року скінчив курси, шукав роботу, але так і не знайшов. Тоді емігрував сюди
-
Я тут є🙌🏻 Name’s Roman, Manual QA🤝🏻
-
Напишіть ментору, скажіть чи не могли б направити ваше резюме у job matching department
-
Я так розумію зараз на іншій посаді працюєте. Цікаво, довго шукали роботу?
-
Телефонуйте за виділеним телефоном і питайте.
21 Jan 2023, 07:33
61503/88782
5 minutes ago