Вінніпег для українців Канада
-
Адреса
-
maps.app.goo.gl/7UqV6NaLkzZot9T69?g_st=ic
-
Добрый день, в районе Сэйнт Виталь сдаётся таунхаус с тремя спальнями и полным бэйсментом. В непосредственной близи к торговому центру и школам. 1750 в месяц + вода и хайдро. Одна стоянка включена. Рент до сентября. Кому интересно, обращайтесь ко мне. 204-8876485 Анатолий.
-
Доброго дня, перепрошую що можливо не по темі але де ще запитати я не знаю. Працюю в Вінніпезі в будівельній сфері , на жаль за деяких причин праці немає і керівництво каже сидіти вдома невизначений час, або знайти тимчасово інше місце і якщо забажаю то можу повернутися потім, коли вже буде праця. Але я не знаю що буде краще для мого майбутнього PR - змінити місце праці (навіть якщо тимчасово) чи податись на Unemployment Insurance і якось перечекати пару місяців. Сусід питав у канадців на роботі, і ті кажуть що краще податись на UI тому що якщо я почну працювати зараз в іншому місці то мені буде потрібно акумулювати бали PR з самого початку
-
Привіт.Як перевірити статус в Канаді,може хтось знає, напишіть в особисті повідомлення?Потрібно для подання податкової декларації.Дякую
-
Всем привет ) Купила в костко крем брюле, мне не зашел, осталось еще 6 баночек Отдам за шоколадку☺️
-
Сьогоднi прилетiв, та щойно заселились в готель Inn at the Forks, незнаю де це але кажуть десь у центрi.... Наскiльки то далеко вiд бест вестерну теж покищо не знаю, треба буде за документами туди поiхати. Доречi цього готелю в списку на стiйцi в аеропорту нема, хлопець волонтер сам по ноутбуку готелi роздавав
-
Запрошую до себе на брівки і війки🪻 🪻Ламінування вій + фарбування 🪻Фарбування вій 🪻ламінування вій 🪻Ламінування + фарбування брів 🪻Ламінування брів+ корекція брів 🪻Корекція брів + фарбування + ламінування 🪻Корекція брів 🪻Фарбування + корекція брів 🪻Депіляція в зоні обличчя 🪻 Роботи ви можете побачити у мене на сторінці 🪻зроби себе ще більш впевненою з брівками та війками🪻 Пишіть мені у приватні повідомлення 🪻підберемо для вас найкращий час 🪻🪻🪻 Також роблю процедуру ботоксу 🔥насичення вітамінами і блиском нереальний ефект 💎🎁🎁🎁❗️Ця процедура додаткова ❄️безкоштовна ❗️А ТАКОЖ ДЛЯ ДІВЧАТ ТА ХЛОПЦІВ ЯКІ ПЕРШИЙ РАЗ НА ПРОЦЕДУРІ -15% ЗНИЖИЧКА НА ВСЕ !!!!❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
-
Надо сначала поройте то не факт что получится. А сколько будет стоить ремонт никто не скажет.
-
Какой статус?