Вінніпег для українців Канада
-
у мене ніхто не запитував листи, хоча і були при собі, всій сімї надали вп , крім молодшого сина
-
Підкажіть, які документи потрібні при подачі заявки на winnpass. Дякую
-
maps.app.goo.gl/tzm5V6HnBZstPbPD9
-
Добрий вечір. Вибачте, не зовсім зрозуміла. Якщо у візі вказано worker має бути ще лист запрошення? Чи він потрібен лише для візи visitor? Вибачте що потурбувала.
-
У аеропорту є стійка на якій номери готелів які приймають. Телефонуєте, питаєте чи є місця і вас забирають
-
Я поняла ,спасибо .
-
Лист-запрошення має бути у вашому особистому кабінеті і ви його мусите роздрукувати і надати офіцеру у першому аеропорту по прильоту до Канади, і він вам даст справжній дозвіл, без нього вам можуть не дати дозвіл на роботу, такі преценденти були
-
саме цікаве , що листи ми отримали ще ДО віз, так що це ніяк не повязано
-
NyQuil сироп
-
У Торонто зараз ніхто ніякі листи не питає. Людей згруповують по 100 чоловік і усю групу централізовано відводять для оформлення документів. Для цього потрібен лише паспорт із візою і більше нічого.
-
Друкувати обов'язково ?
-
Продам одягалися один раз розмір 36 ціна 30$
-
Спробую знайти, зараз в аеропорту вже скоро летіти на Канаду.
-
Як називається це документ? Biometric Instruction Letter? Підкажіть який кабінет, IRCC?
-
Ліпше да, вам вирішувати
-
POE Introduction Letter-WP
-
Подскажите надо ли идти в New Journey Housing и Manitoba Start?Целый день ловим апоинтменты и не получается.Без них же можно снять квартиру и искать работу?
-
Нет
-
Я поняла,спасибо,я думала это обязательно там регестрироваться
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/home/application-status/, на цьому порталі у особистому кабінеті
21 Jan 2023, 07:33
62368/89647
11 minutes ago