Вінніпег для українців Канада
-
Шо там? Не маю фейсбука
-
Та навiщо воно менi? Хай йому грэць тому фб.
-
У Канаді, і без ФБ? ))) То заведи
-
Да, я то же есть пошел. Надо втавать и брать своё от жизни. Канада наша!!!
-
Все, досить! Я вже не можу ))) На мене в автобусі вже дивно дивляться 😆😆😆
-
Дуже дякую! Дуже ти тямущiй парубок. Видно шо в тебе, як то кажуть, клепка е
-
OMG! He's made my day! 😆
-
Я хтiв дiвчину захомутати з двох речень. А воно якось не пiшло. Позаяк одначе, мене це не зупине. Бо не мае перероди козацькому роду.
-
Мала, хто б ти не була, пиши йому - не пожалкуєш 😁😆
-
Yeah, bro! We'll do It! ))
-
Баланс можна в їхньому додатку перевірити, так мені сказали коли забирала картку. Треба скачати додаток і зарееструватись. Посилання на додаток вони присилали в листі. Поповняла на квітень в кінці березня просо сказала що це з 1го квітня ..
-
preply.com/ тут можна знайти "нейтіва" з будьякої частини світу на любий гаманець
-
Є ось такий сайт app.enginprogram.org/ можна зареєструватись тут, трохи займає час щоб знайшли волонтера по інтересам, але сервіс цікавий
-
Привіт, підкажіть плз, чи заганяють тут машину на сто перед покупкою чи сейфті достатньо?
-
Доброго дня, чи нормальний цей район?
-
Хм, ну так важко сказати чи впевнений чи ні, я так не дуже розуміюсь на тому. В Україні це стандартно, перевірив і знаєш які проблеми. А тут я подивлюсь на машину і не знаю чи треба їх перевіряти чи ні
-
Якщо не впевнені то краще подивитись на сто, сейфті можуть і "намалювати"
-
Якщо "не дуже розумієтесь на тому" то однозначно треба перевіряти. Зекономите свої гроші. Бо ціни на ремонт тут в 5 разів вищі ніж в Україні.
-
Друзі, що прибули, заповніть будь ласка цю анкету. Це дуже нам допоможе для нашого майбутнього. Дякую docs.google.com/forms/d/10qvCoaGcFKgwwNAJS4ijZnWnn5OCJviifWnx4-VKkSs/edit?ts=642b3216
-
І я дякую завчасно всім, хто поділиться такою інформацією.
21 Jan 2023, 07:33
6268/88515
19 minutes ago