Вінніпег для українців Канада
-
Привіт, підкажіть плз, чи заганяють тут машину на сто перед покупкою чи сейфті достатньо?
-
Хм, ну так важко сказати чи впевнений чи ні, я так не дуже розуміюсь на тому. В Україні це стандартно, перевірив і знаєш які проблеми. А тут я подивлюсь на машину і не знаю чи треба їх перевіряти чи ні
-
Якщо не впевнені то краще подивитись на сто, сейфті можуть і "намалювати"
-
Якщо "не дуже розумієтесь на тому" то однозначно треба перевіряти. Зекономите свої гроші. Бо ціни на ремонт тут в 5 разів вищі ніж в Україні.
-
Друзі, що прибули, заповніть будь ласка цю анкету. Це дуже нам допоможе для нашого майбутнього. Дякую docs.google.com/forms/d/10qvCoaGcFKgwwNAJS4ijZnWnn5OCJviifWnx4-VKkSs/edit?ts=642b3216
-
Тепер я знаю як шукати роботу))
-
Доброго дня Підкажіть будь-ласка якщо анкету на cuaet подав ще на початку зими, але далі не оформляв так як не було можливості. Наскільки відомо то зараз знову поновили строки у 30 днів на подачу біометріі. Також читав, що подовжили програму cuaet. До якого часу є ще можливість податись на оформлення«біометрія, вклейка візи ».. ? Дякую
-
Дорогі дівчатка✨запрошую вас до себе на брівки! Ламінування/фарбування/корекція, а також депіляція верхньої губи! Локація: Downtown Winnipeg! За детальною інформацією звертатись у телеграмі або у інстаграм✨ instagram.com/m.brows.winnipeg?igshid=YjNmNGQ3MDY=
-
Доброго дня дівчата!🌷💅 Мене звати Вікторія , я сертифікований майстер з досвідом більше 20 років, в сфері нігтьового сервісу. Якщо вас цікавить гарний та здоровий манікюр тоді вам точно до мене ! Запрошую вас на: Манікюр💅 Педікюр🦶🏻 Ламінування брів та Вій👱🏻♀️ Фарбування брів та Вій Воскова депіляція всіх частин тіла 🦵🏻 Весь інструмент проходить 3 етапи стерелізації ✅Шоб забезпечити безпеку та здоровья ваших нігтів я використовую тільки одноразові розхідники 💅 Для запису звертайтесь по телефону : 431-388-6136 або в дірект 🤩🤗 Сторінка з роботами: instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Приймаю в районі East Kildonan
-
(204) 582-9252 Андрій. Сину полікував пломбу безкоштовно. Це було влітку минулого року.
-
Хтось раніше кидав я собі зберіг