Вінніпег для українців Канада
-
Тепер я знаю як шукати роботу))
-
Доброго дня Підкажіть будь-ласка якщо анкету на cuaet подав ще на початку зими, але далі не оформляв так як не було можливості. Наскільки відомо то зараз знову поновили строки у 30 днів на подачу біометріі. Також читав, що подовжили програму cuaet. До якого часу є ще можливість податись на оформлення«біометрія, вклейка візи ».. ? Дякую
-
Дорогі дівчатка✨запрошую вас до себе на брівки! Ламінування/фарбування/корекція, а також депіляція верхньої губи! Локація: Downtown Winnipeg! За детальною інформацією звертатись у телеграмі або у інстаграм✨ instagram.com/m.brows.winnipeg?igshid=YjNmNGQ3MDY=
-
Доброго дня дівчата!🌷💅 Мене звати Вікторія , я сертифікований майстер з досвідом більше 20 років, в сфері нігтьового сервісу. Якщо вас цікавить гарний та здоровий манікюр тоді вам точно до мене ! Запрошую вас на: Манікюр💅 Педікюр🦶🏻 Ламінування брів та Вій👱🏻♀️ Фарбування брів та Вій Воскова депіляція всіх частин тіла 🦵🏻 Весь інструмент проходить 3 етапи стерелізації ✅Шоб забезпечити безпеку та здоровья ваших нігтів я використовую тільки одноразові розхідники 💅 Для запису звертайтесь по телефону : 431-388-6136 або в дірект 🤩🤗 Сторінка з роботами: instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Приймаю в районі East Kildonan
-
(204) 582-9252 Андрій. Сину полікував пломбу безкоштовно. Це було влітку минулого року.
-
Хтось раніше кидав я собі зберіг
-
Доброго дня! Маю питання щодо смартфонів: які технічні вимоги, щоб приймали канадську сім-карту, і чи варто купувати новий смартфон до приїзду, чи краще вже по приїзді купити , хоч і уживаний, але місцевий. Дякую за відповідь!
-
Добрий день. Хтось відкривав рахунок і оформляв фіндопомогу в банку Carpathia Credit Union ? Можете поділитися умовами ? Будь ласка
-
Добрий день. Хтось відкривав рахунок і оформляв фіндопомогу в банку Carpathia Credit Union ? Можете поділитися умовами ? Будь ласка
-
если администраторы группы не против🙏🏼 убедительная просьба для тех,кто в Манитобе — заполнить анкету) члены общественной инициативы Манитобы,на волонтерских основах готовы тратить своё время и усилия для нас☺️ этот опрос нужен для лоббирования перед правительством вопросов о расширении классов для изучения языка,увеличения числа садов,а так же вопрос получения статуса постоянного резидента около 20 000 куаэтовцев уже находятся на территории Манитобы👌 просьба поделиться этой информацией или скопировать её и разместить в группах 💪 docs.google.com/forms/d/10qvCoaGcFKgwwNAJS4ijZnWnn5OCJviifWnx4-VKkSs/viewform?ts=642b3216&edit_requested=true
-
Як що ви працюєте на країну з якою Канада підписала конвенцію про уникнення подвійного оподаткування та ви сплачували податки в тій країні то цей дохід не буде оподатковуватися в Канаді.Якщо податки не сплачували то оподаткування в Канаді якщо ви є резидентом для оподаткування
-
Я буду платити податки в Канаді, але за цей рік, я так розумію, податки будуть меньші, тому що дохід буде тільки за 8 місяців
-
Добрий вечір шукаю квартиру 2 кімнатну обо будинок
-
Доброго дня. Підкажіть по домашньому інтернету. У кого нормальний пакет ро кількості і по ціні?)) яку компанію можете порадити? Можливо є контакти майстрів, хто може то все налагодити? 🙏🏼 Заздалегідь дякую за відповідь 🙏🏼
-
Десь читала, що в остатній день перебування в країні, з якої виїжджаєте, треба взяти так довідку.