Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Поділіться будь ласка контактами рієлторів. Шукаю будинок 2-3 бедрум для своєї сім’ї. Бюджет до 2100$
-
Всім привіт! Шукаємо працюючого руммейта без шкідливих звичок на підселення в окрему кімнату. Хороші умови проживання, спокійний район (East Elmwood). Пральна машина і сушарка для одягу безкоштовні. До найближчої зупинки і продуктового магазину 5-7хв. Ціна: 490 CAD + приблизно 60 CAD за світло і інтернет
-
Рекомендую
-
Привіт, може краще в walk in clinic? В мене була дивна застуда. Я сходила, все розповіла і мені прописали промивання і стероїдні краплі, і допомогло дуже добре. Робили тест на ковід , все розпитали, то я дуже задоволена. А як ні то є блогерка яка розповідає про ліки без рецепту, подивіться в інстаграм (збережені сторіс) www.instagram.com/anastasia_bezpalchuk.ca?igsh=ZmpmMGExNHZqeTFt
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 39/49/59 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 39/49/59 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber