Вінніпег для українців Канада
-
По факту не будет ничего спрашивать. У вас виза воркер? Есть ли письмо о предварительном одобрении разрешения на работу?
-
Візітор віза і лист letter of Introduction є
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка дорослий отримує Work permit, а який документ отримує дитина 8 років для дозволу на навчання в школі? По програмі Cuaet
-
В Гугле найдите их посольство, записываетесь и делаете
-
Я правильно розумію? мені офіцер дасть 2 документа на мене і дитину, і дякую за відповідь 😊
-
Visitor record або study permit.
-
Велике дякую ☺️
-
Так, має бути документ на кожного.
-
Это просто смесь аспирина и парацетамола в супермаркете можно купить и то и другое.
-
Можно. Но нужно ловить время
-
Підкажіть будь ласка, зараз в готелі BestWesterns можна записатись на отримання Health Card? медогляду
-
15 хвилин в моєму випадку
-
В когось виходило просто прийти в банк і без запису відкрити рахунок ?
-
Які інші варіанти?)
-
Нічого вони не питають зараз, просто показуєте їм український паспорт, і вони вам кажуть куди йти .. після закінчення цієї програми, звісно будуть питання куди ви і навіщо
-
Хтось зіштовхувався із ситуацією, я закрив контрак з Rogers і вони мені прислали рахунок після закриття в 51$ номер не активний.
-
Лiпше берiть велику стиковку... Якщо буде багато украiнцiв на рейсi люди i по 5 годин в черзi стояли за ворк пермiтом... А там треба ще в Торонто термiнал до Вiннiпегу змiнити та пiсля регистрацii йти до гейтiв на лiтак дуже далеко, а це ще десь година часу пiде мiнiмум
-
Може є тут хто, хто летить 27 березня до Вінніпегу з Варшави?
-
В Manitoba health, 300 Carlton Street. Можна приходити без запису. Карта прийде на адресу
-
Підкажіть будь ласка, платно?
21 Jan 2023, 07:33
63096/88578
6 minutes ago