Вінніпег для українців Канада
-
Там можна витягнути лиш заробіток тільки по місяцях а не за рік і все
-
Трохи нахабно водити в оману і брехати якщо в кабінеті пише 30+ податок, а на лінії кажуть 10 з податком. За кожен місяць 37 це трохи жирно. Плюс користуватись не можеш номером він заблокований.
-
Я хотів спочатку заморозити вони казали по телефону 10 баксів в етозі вийшло 37
-
Hello, girls🌸 Хочеш економити кожного ранку додаткових 15 хв на сон і красиві БРОВИ? Не проблема! Мрієш, щоб твої ВІЇ мали ефект нафарбованих, підкручених вій і все це без туші? Welcome!🥰 Врахую усі твої побажання 😌 Район Downtown, чекаю кожну🌸 Робоча сторінка: instagram.com/dudko.brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Я там теж міняв через дію, місяць тому. Все - Ок. Але мозок пропарили…. Ніби потім вони анулюють то краще віддати пластик одразу, але в мене фізично не було пластика, то поміняли.
-
Доброе утро. Ищу работу. Опыт: 1)Официанткой при гостинице. 2)Продавец-консультант золота, прием лома (ломбард). 3) Консультант телефонов/смартфонов (клею стекла, пленки) опыт 4 года. 4) Банковский менеджер (кредиты/ипотеки/карты/страховки). 5)Экономист -инженер в провайдерской компании (закупки, ввод в эксплуатацию, списание) знаю что такое коммутатор, радиомост и с чем их едят (шутка). Готова к новым знаниям и новому опыту. Знание английского не очень хорошее, тоже в процессе изучения.