Вінніпег для українців Канада
-
Чудові шкіряні кросівки на дівчинку, нові, 35 розмір.Ціна 15 CAD
-
Віддам за пару кіндерів) 35 розмір.
-
Потрібен Продавець-консультант до магазину Rogers, Portage Place (393 Portage Ave) ЗП $15.30 + Продажі. Це центр, дуже багато активацій, тож за відсоток із продажу переживати не варто. Гнучкий графік, фул-тайм. Вимоги: Знання англійської мови (мінімум B2) Резюме надсилайте сюди: [email protected] В особисті не відповім ❤️
-
Потрібен Продавець-консультант до магазину Rogers, Portage Place (393 Portage Ave) ЗП $15.30 + Продажі. Це центр, дуже багато активацій, тож за відсоток із продажу переживати не варто. Гнучкий графік, фул-тайм. Вимоги: Знання англійської мови (мінімум B2) Резюме надсилайте сюди: [email protected] В особисті не відповім ❤️
-
Дівчатка, можливо кому цікаві шкіряні кросівки Michael Kors, стан нових, без подряпин та дефектів, вдягла пару разів. Скоро і до Вінніпегу прийде весна, знадобляться. Трошки вони мені завузькі, не на широку ногу). 39 розмір, ціна 50 CAD.
-
Кавомолка?
-
Якщо ви знаєте польську мову , то в Манітоба клінік працює гінеколог Людвіка Рогозінська . За направленням від сімейного лікаря . Також можете попросити щоб вам дали перекладача
-
Доброго вечора. Купляла в Anna stor на Henderson highway
-
I earn massively from home with the help of @Trade_Ronald who trade my $400 to $4000 within a short period of time. You can earn like me if you're willing to earn massive, click on the link below to contact him. CLICK TO JOIN CLICK TO JOIN
-
Вітаю. Якщо хтось знає, буду вдячна за допомогу. Заповнюю заявку на продовження терміну WP. Виникло питання як правильно вказувати попередній досвід роботи. При подачі на CUAET, я написала весь досвід за 10 років (офіційний і не офіційний). Але зараз у мене закралися сумніви, що це було правильне рішення. Звідси питання: чи в досвіді варто писати лише офіційний досвід роботи? Якщо це був ФОП, писати self-employed чи рід діяльності та імена компаній на які працювала?
-
Доброго дня Потрібна людина для роботи в фермерському господарстві для керування та ремонту техніки. . Є бажаючі ?
-
Яку вагу ви можете підняти і нести.