Вінніпег для українців Канада
-
Дякую за вашу допомогу поки що ще шукаю, але на правильному напрямку)
-
Доброго дня всiм. Продається Nike Air, Nike LeBron.розмір 36.три футболки та топ Calvin Klein,розмір XS,підходять для S.Nike 70 доларів за пару,дві пари 135 доларів.три футболки та топ 50 доларів за все.
-
Спасибо большое за ответ!
-
Да я вкурсе, Вы меня лишний раз не огорчайте, я итак с них плачу по поводу и без(( И грустно и смешно
-
Из-за эндометриоза можно всю жизнь на гормонах сидеть;)
-
Каждую среду у них есть русскоговорящий гинеколог без записи. trucaremedicalclinic.ca/
-
Доброго дня, хто міняв адресу на хелс кард онлайн, підкажіть, будь ласка, що це за графа, кого тут писати?
-
Доброго дня, хто міняв адресу на хелс кард онлайн, підкажіть, будь ласка, що це за графа, кого тут писати?
-
Ваше Прізвище і ім’я
-
Добрый день.ищу на 1е июня 2х-3х комнатную квартиру.в районе Транскона
-
Дякую
-
Підкажіть, яка ціна, якщо знаєте і чи правильно зрозуміла, що можна просто прийти і в порядку живої черги попасти на прийом?
-
Если у вас есть хелкарт то вы ничего не платите Да приходите на рецепт не говорите что вам необходим визит к гинеколог и объясняете причину визита
-
Всім привіт, є питання - мені хочуть передати сімейний архів з відео на півтори ГБ одним файлом на закачку… чи є можливість його тут скачати щоб без підозр чи попросити щоб розбили на архівні блоки по 100 МБ?
-
Себе
-
Где смотреть продажу животных, хотим приобрести друга?!!!🐈 Спасибо за отклик!
-
Я теж сиджу і думаю. Ми з дітьми 27.03 здали кров та ФЛГ. Може ще щось робити треба? Чи це і є вся медкомісія? Читаю, що людям приходять листи на емейл, мені ще нічого не прийшло.
-
А де знаходетесь?
-
🌊PapaWash🌊 ▪️Регулярна мийка 4- х дверний седан (інтерʼєр та екстерʼєр + пилосос) ---- 35$ ▪️Повна хімчистка інтер'єру + стеля + багажник--- 200$ -✅можемо виконати будь яке замовлення індивідуально під вас 📞204 291 6395 Дмитро Viber/What's app
-
🔥 Неділя АКЦІЇ 🔥 ✅10% -SALE - на всі авто 🚗 від 30$ ДЕНЬ🚗 ✅25.03-1.04 🧭 Завітай -- Winnipeg 2140 McPhilips Unit 8 📞Дзвони /пиши -- 204-291-6395 Viber/WhatsApp @win_uber - telegram
21 Jan 2023, 07:33
63895/88653
about an hour ago