Вінніпег для українців Канада
-
Дякую
-
Підкажіть, яка ціна, якщо знаєте і чи правильно зрозуміла, що можна просто прийти і в порядку живої черги попасти на прийом?
-
Если у вас есть хелкарт то вы ничего не платите Да приходите на рецепт не говорите что вам необходим визит к гинеколог и объясняете причину визита
-
Всім привіт, є питання - мені хочуть передати сімейний архів з відео на півтори ГБ одним файлом на закачку… чи є можливість його тут скачати щоб без підозр чи попросити щоб розбили на архівні блоки по 100 МБ?
-
Себе
-
Где смотреть продажу животных, хотим приобрести друга?!!!🐈 Спасибо за отклик!
-
Я теж сиджу і думаю. Ми з дітьми 27.03 здали кров та ФЛГ. Може ще щось робити треба? Чи це і є вся медкомісія? Читаю, що людям приходять листи на емейл, мені ще нічого не прийшло.
-
А де знаходетесь?
-
🌊PapaWash🌊 ▪️Регулярна мийка 4- х дверний седан (інтерʼєр та екстерʼєр + пилосос) ---- 35$ ▪️Повна хімчистка інтер'єру + стеля + багажник--- 200$ -✅можемо виконати будь яке замовлення індивідуально під вас 📞204 291 6395 Дмитро Viber/What's app
-
🔥 Неділя АКЦІЇ 🔥 ✅10% -SALE - на всі авто 🚗 від 30$ ДЕНЬ🚗 ✅25.03-1.04 🧭 Завітай -- Winnipeg 2140 McPhilips Unit 8 📞Дзвони /пиши -- 204-291-6395 Viber/WhatsApp @win_uber - telegram
-
PetSmart, Petland
-
maps.app.goo.gl/JVqvttd2H4h51eAv9?g_st=ic
-
Как мне сказали, если к вам больше после этого не обращались, то все нормально. Если будут какие то вопросы или еще что то, вам дадут знать, на почту все придет.
-
Доброго дня. Ищу однокомнатную квартиру или студию до 1000 cad, буду рад любым предложениям
-
Будь-ласка поясніть які мої кроки щоб зробити мед страхування Manitoba Health?
-
appointments@harvestmanitoba.ca
-
Доброго дня.Цікавить чи можно у Манітобі, Вінніпег отримати якусь допомогу з продуктами ?Бо навіть якщо купувати у дешевих магазинах виходить дуже дорого?
-
Вы имеете ввиду Relationship to applicant?что там выбрать?
-
Чье имя писать если на хелс карте двое
-
Пишить у пп
21 Jan 2023, 07:33
63905/90305
2 minutes ago