Вінніпег для українців Канада
-
Здається Таунхаус для підселення у Вінклер!(120 км від Вінніпегу) , (можна займати 1 чи 2 кімнати) . $600. З літа звільниться повністю. Бажано мати роботу чи інші підтвердження платежеспроможності і серйозних намірів. По всіх питаннях звертайтеся в особисті.
-
Хто ще не знайшов свого майстра,запрошую на знайомство з 15% знижкою 🤗🌸 Роблю , практично все ,що є зараз на ринку, з волоссям. Моя адреса: 1549 St Mary's Rd #103, Winnipeg, MB R2M 5G9, Canada Мій інста: www.instagram.com/ipro.hair?igsh=Nnc0ZndvdGdtcjVh&utm_source=qr Пишіть в особисті , буду рада знайомству 🤗🌸💕 #перукар #hairdresser
-
Зрозуміло Вас теж зі святами Окей залишу
-
Дякую.І Вас зі святом😁. Можете видаляти, це була відповідь користувачам, котрі шукали майстра.
-
BellMtc как оператор, лучше чем Rogers?
-
Добре🌸
-
Але потрібно узгоджувати з адміністрацією будь ласка
-
Підкажіть будь ласка, як простіше всього підключити домашній інтернет і які ціни?
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка де найнадійніше можна взяти авто в оренду?
-
Їх в дії не має на данний час, зникли( навіть прострочені.
-
Нужен телевизор 50 дюймов +- цену в личку
-
Доброго вечора, знаходжуся як і багато інших у пошуку роботи. Можливо щось підкажете. За спеціальністю зварювальник та дефектоскопіст(welding inspector), сертифікатів місцевих зрозуміло що нема, тому можу працювати асистентом. Маю навички ремонту авто(під час навчання працював на сто), монтажу обладнання та трубопроводів внутрішніх та зовнішніх систем. Маю водійські права, та нажаль поки без авто. Згоден на переїзд по провінції. 43 роки, з сім'єю. Буду вельми вдячний за будь-яку допомогу. P.S. Резюме вже розсилаю 😏
-
lazboy.wd1.myworkdayjobs.com/LZBCareers?hiringCompany=e25362e37a7901193a48c4b395012519
-
Добрий вечір) Потребую вашої допомоги. Я та моя сімʼя проживаємо в Канаді, мама 1,5 років, старший брат 9 років. Я тільки прилетів, але моя дівчина (common law) залишилася в Польщі і чекає візитор візу, я дуже на неї чекаю , але взагалі не відомо коли вона її отримає. Будь ласка проконсультуйте як нам бути в цій ситуації, чи можна це якось пришвидшити або якось посприяти.