Вінніпег для українців Канада
-
Готівкою чи на карту?
-
Про маркетплейс на фейсбуці:)) www.facebook.com/share/v/cwSwri5nb2xAwpQa/?mibextid=CTbP7E
-
www.instagram.com/nails.winnipeg.vita?igsh=aWl5dm9tbGRnODB0&utm_source=qr
-
Доброго дня! Зверніться у фут банк, якщо є необхідність
-
I want to take some time to thank you, sincerely for my recent payout thank you so much for the help you've rendered to me, now my family is blessed am really grateful to Mr Charles Kenneth and his Team for Receiving my profits into my account through Mr Charles Kenneth help, contact him how you can get started. t.me/+kHhIDrtY26dlZGZk t.me/+kHhIDrtY26dlZGZk
-
Доброго дня! Шукаю машину для дружини з бюджетом 5000 доларів. Запропонуйте будь ласка
-
Доброго ранку, готівкою
-
Добридень! Ми Українська ІТ компанія, ми створили продукт CRM/ERP, нам довіряють сотні компаній до України, зараз ми виходимо на Канадський ринок та шукаємо менеджерів із продажу та розвитку бізнесу в Канаді. надсилайте свої резюме.
-
youtube.com/live/-2duGj3AK9s?feature=share
-
Я працюю у іміграційного консултанта . Він канадієць , якщо бажаєте можу записати вас на першу безкоштовну консультацію . Напишіть мені на електронну адресу alina@gotocanada.com
-
Ок. Дякую. Зараз...
-
Привіт, вибачте, якщо дурне питання Де можна знайти інформацію, про безкоштовні державні курси англійської, для новоприбулих по cuaet?
-
Добрий день, дівчата хто робить манікюр в районі Downtown або поблизу?)
-
Подскажите пожалуйста а на ребенка нужен билет? так как мне Невским ее оставить
-
На кожного, кому потрібно знімати обмеження. Бо це ж окремі документи
-
Доброго дня , на зняття обмежень з ворк перміту потрібно подавати на себе і на дівчину дві окремі аплікації чи одну ?
-
Привет. есть кто с Toyota? Хочу приобрести гибрид. Нужна консультация. Спасибо
-
Здравствуйте! А отдельно топ не продаете?
-
Хто живе зараз в Best Western Hotel? Мені 37,хлопець. Дуже скучно. Хочу друзів. Пишіть в приват
-
Хто живе в Best Western Hotel? Давайте знайомитися? Дуже скучно. Я один, мені 37. В приват
21 Jan 2023, 07:33
63968/89349
19 minutes ago