Вінніпег для українців Канада
-
Шукаю кімнату/квартиру, друзів, роботу. Вислухаю будь-які пропозиції
-
Народ привет, ищу работу автомехаником, опыт 4 года, только приехал, инструмент своего нет, из дипломов только украинский
-
Так, можете вже зараз.
-
Доброго вечора. Потрібні послуги нотаріуса для написання доручення на право продажу майна. Підкажіть до кого звернутися. Дякую
-
Доброго дня) Чи хтось давав дітям (5 років) препарати проти паразитів? Хотілося б дати як профілактику, але не знаю аналогів в Канаді. Буду вдячна за допомогу)
-
Нам в аеропорту Вінніпега і видали їх
-
Тут все на них и гонят бо ребята из Индии готовы работать по 3 человека в кабине и машина не перестает ехать
-
Чи хтось знає чи можна в банку CIBS відключити смс а тільки на авторизації мобільну як підтвердження дій в своєму профілю банківському?
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
Можна 70%
-
Витрачати можна скільки завгодно, але саме з метою «формування позитивної кредитної історії» рекомендують, щоб людина витрачала не більше 30% від загального ліміту (в плані щоб на кредитці було в будь який час мінус не більше 30%)
-
Я не уверена, что их без рецепта можно купить. Даже чтобы коту их дать надо к врачу записаться и пройти осмотр
-
Вітаю. Чи має хтось контакти Україно/ російськомовного дантиста? Допоможіть🙏, боюсь, що англійською ще поки не зможемо порозумітися, а зуб потрібно рятувати. Завчасно вдячна!
-
Добрий ранок.Шукаю гарного косметолога, можливо хтось щось підкаже.
-
Александр Елисов, Александр Серебницкий
-
Майно у Канаді чи в Україні? Якщо в Україні то це до консульства треба
-
Привіт. По пошті приходять листи, перевіряйте поштову скриньку декілька разів на тиждень
-
Привіт ,хтось стикався зі штрафами, як вони приходять ,бо вчора були смс спамові, а сьогодні на пошту прийшло,але суми різні
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Доброго дня . Де можно отримати кредитку в CIBC?бо на Гранд Авеню не дали
21 Jan 2023, 07:33
64093/88371
less than a minute ago