Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю. Чи має хтось контакти Україно/ російськомовного дантиста? Допоможіть🙏, боюсь, що англійською ще поки не зможемо порозумітися, а зуб потрібно рятувати. Завчасно вдячна!
-
Майно у Канаді чи в Україні? Якщо в Україні то це до консульства треба
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Доброго дня . Де можно отримати кредитку в CIBC?бо на Гранд Авеню не дали
-
Дякую, вибачте, але як і де їх знайти можна? Не зовсім орієнтуюся.
-
Всім привіт, чи знає хтось локальне ательє?
-
Доброго дня всім підкажіть будь ласка, у дружини була пересадка нирки, після перельоту почуває себе не дуже добре, були у Walk in вони не розуміють нічого, були у emergency 8годин і нічого, потрібен лікар трансплантолога та Нефролог, може в когось були подібні випадки, або хтось знає куди звернутися, буду дуже вдячний за інформацію
-
Доброго дня. Підскажіть банки сьогодні працюють?
-
Доброго дня всім підкажіть будь ласка, у дружини була пересадка нирки, після перельоту почуває себе не дуже добре, були у Walk in вони не розуміють нічого, були у emergency 8годин і нічого, потрібен лікар трансплантолога та Нефролог, може в когось були подібні випадки, або хтось знає куди звернутися, буду дуже вдячний за інформацію
-
Доброго дня) Я лешмейкер, стаж 4 роки в Україні. Тільки приїхала недавно. Не підкажете як в салон влаштуватись на роботу? Ходити по салонах і питати? Та і резюме ж у нашій сфері не потрібно як я розумію. Як тут все проходить, можливо хтось вже працює в салоні?
-
Доброго дня, чи можна виїзжати за межі Канади якщо подали на зняття обмежень з Work Permit. Бо у листі від IRCC вказано, що до їх відповіді не можна ( очікуваний строк відповіді до 105 днів). А якщо у тому ж листі відкрити посилання, такої заборони там немає