Вінніпег для українців Канада
-
Зрозумів, приняв, дякую)
-
Тут потрібно проходити курси. Його не допустять навіть до розетки, якщо вже нате пішло.
-
Доброго дня! Цікавить. Якщо не заберуть, ми готові забрати Дякую
-
Я в курсі ))😅і в курсі ,що тут ліцензія треба .якщо його візьмуть помічником ,я дам знати ,що спробувати можна завжди тут вже як повезе .
-
То не дивитися, на навчатися)
-
Знаєте де можна курси подивитись ?
-
Підкажіть ,будь ласка,стропчик для дитини 2 ,6 роки від мокрого кашлю
-
В МІТТ є навчання на різні професії термін навчання різний і ціна також.
-
Доброго дня, ми з хлопцем шукаємо квартиру/кімнату Без шкідливих звичок Можливо хтось може допомогти, дякую)
-
Найкраще це на амазоні, в доларамі їх не знайти ( може вам пощастить, але колись вони там були) в інших магазинах є туристичні перехідники, вони дуже дорогі, ну від 15 баксів за перехідних. Тому краще замовити на амазоні, або купити місцевий блочок ( я брав в Giant Tiger ) за 9 баксів на 20 ват.
-
🩺‼️Кому потрібно скидую посилання на реєстрацію на Health карту forms.gov.mb.ca/health-registration/
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, що дає реєстрація за цим посиланням?
-
Я вибачаюсь я у пошуку шукав але й так не зрозумiв. Якщо я подався на зняття обмеження з Ворк пермiту то я не маю права покидати Канаду поки не отримаю його? I якщо виiду з Канада не отримавши його та потiм захочу повернутися до Канади мене не пустять? Чи як . Дякую за вiдповiдь. Дуже прошу тiльки хто на певно впевненний.
-
Шукаю роботу! Всім привіт, в пошуку роботи на будівництві, ремонті будівель, квартир, досвід маю, також можна розглядати на виробництві. Дякую за вчасно, всім добра! 204 881 83 42
-
Нове дерев'яне ліжко. Можливе виготовлення під замовлення
-
+12042572392 тел. адміна
-
На 290 Beliveau road було 2 вільних однобедрумних 3 дні тому, район St Vital
-
Випічка під замовлення
-
Виготовлення дерев'яних ліжок під замовлення
-
Вітаю. Маю посилання на сайт, для пошуку аналогів. Наприклад, якщо Ви використовували якийсь лікарський засіб в Україні, можна знайти аналог в Канаді
21 Jan 2023, 07:33
64231/90172
about an hour ago