Вінніпег для українців Канада
-
Дякую
-
Ну у анкеті не вказано хто саме, думаю жінки теж можуть
-
Жінкам можна чи тільки чоловіків?
-
Доброго дня. Хто знімав обмеження по work permit. На протязі якого часу надсилають оригінал на адресу?
-
Продам. Верх М.Низ 28р.Ботинки кожа 37р. 50$ Garden city
-
Вітаю , мені сказали 4-6 місяців зараз чекати
-
Привіт можна адресу завода
-
Привіт Шукаю роботу на фабриці заводі або магазин в кого є якась інформація Буду вдячна
-
Привіт дівчата Віддаю безкоштовно 🆓 В нас алергія на молоко та вівсянку
-
Доброго вечора. Чи володіє хтось інформацією про можливість продовження проживання в готелі за рахунок федерального уряду?
-
Сдам в саблет 1 бедрумная квартира. 950 долларов в месяц. Furby street 211. Можно заселять с 7 апреля.
-
Нам сказали волонтери , що програма закінчилась і немає продовження готелів
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, якщо я хочу виїхати з Канади, мені потрібно закривати Sin, медичну страховку, банківський рахунок?
-
Доброго дня Дайте поради по покупці бу авто в Вінніпезі А також де можна авто перевірити перед остаточною покупкою, або хто займається підбором авто Бюджет 6-10к
-
Перья для декора Отдам за шоколадку Портедж Плейс
-
Гроші приходять на той рахунок, який вказали при подачі заявки на отримання допомоги.
-
Тобто, рахунок отримувача можна вказати будь-який, не обов'язково щоб банківські реквізити співпадали з даними заявника?
-
Будь ласка, розмістіть у себе в соцмережах хто має змогу🙏Хто з Донецької обл особливо ціниться, я мушу знайти його !
-
www.facebook.com/share/p/VdQHFQUUDz6EGtfm/?mibextid=WC7FNe
-
По ідеї мають співпадати. Ніяк не перевірити, якщо подали, то прийдуть.
21 Jan 2023, 07:33
64398/89960
35 minutes ago