Вінніпег для українців Канада
-
Тобто, прямі, хоча і не в ультимативній формі, слова, Police certificates are generally considered to be valid for one year from date of issue вам ні про що не говорять і ні нащо не натякають?...
-
Доброго вечора всім! Моє питання полягає в наступному, якщо є контракт і в ньому прописано Term Employee (up to 1-year with possibility of extension or permanent placement after 1 year) , то як це клеймити, що у мене є long-term contract чи ні і по якій тоді програмі йти, я так розумію, по swo?
-
В мене зараз такий контракт і я планую йти по swo Бо знову ж таки, 100 шансу що ви будете працювати після завершення контракту немає, тому офіцер може погодити (теоретично)
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, якщо маю два рахунки в різних банках. Чи можу я вказувати для отримання е- transfer одину і ту ж електронну адресу? Дякую за відповідь ❤️
-
Доброго вечора, мене теж додайте в группу будь ласка
-
Добрий вечір. Будь ласка, додайте і мене в групу мами у Вінніпезі
-
15$
-
37р.30$ Состоянии идеальное
-
Продам Боксерські рукавиці стан ідеальний L/XL 40$ S/M 30$ Лапи з рукавицями 30$
-
Дякую:)
-
Продам 15$ один
-
Добрий вечір, підкажіть будьласка у кого можна орендувати автомобіль?
-
Де можна забрати?
-
Як зняти з банкомату через nfc кошти? Чи Канада ще в 20 столітті?
-
MSi грех не лайкнуть. До сих пор пользуюсь.
-
Відписала в пп
-
Лок порт
-
Привіт, шукаю роботу прибиральниці або розкладки товару на полиці в магазині, англійської немає
-
Привіт, шукаю роботу прибиральниці або розкладки товару на полиці в магазині, англійської немає
-
Любой водоем берите, какой удобный. Визде рыба есть . Наживку только под место подберите
21 Jan 2023, 07:33
64733/88383
about an hour ago