Вінніпег для українців Канада
-
Бізнес по нашенські 😉👍
-
Здесь риелторы редко занимаются подбором для сьема жилья
-
Доброго дня, додайте до групи) Дякую)
-
Оуууу, тоді питань немає 😅
-
Українські книги в доларамі ?
-
Привіт, продається стіл та 6 стільців в ідеальному стані. Стіл деревʼяний покритий лаком. 2 метри в довжину в розкладеному стані. Ідеально пасує для великої родини і для любителів зібратися з друзями😇 За більш детальною інформацією пишіть в особисті 😊
-
Привіт, продається стіл та 6 стільців в ідеальному стані. Стіл деревʼяний покритий лаком. 2 метри в довжину в розкладеному стані. Ідеально пасує для великої родини і для любителів зібратися з друзями😇 За більш детальною інформацією пишіть в особисті 😊
-
Так сама картка коштує 5$
-
Доброго дня! Я працюю в автосалоні міста Вінніпег Nissan Vickar. З радістю допоможу підібрати ідеальне авто під ваші потреби! Є багато нових авто в наявності, гарні умови лізу та кредитування(кредитування починається з 2.99%). Також є багато різноманітних авто з пробігом. Звертайтесь, допоможу підібрати найкращий варіант для вас по кращим умовам! Є можливість придбання авто в лізинг, файненс та за кеш. Буду радий знайомству! 1424Regent Ave. 204 952 5878 Євгеній [email protected]
-
Дякую 👍
-
Кому нужна работа Есть место в клининговой компании, уборщиком жилых помещений, где я работаю, работа есть на каждый день. Напишите мне Можно завтра выйти, если все ок