Вінніпег для українців Канада
-
Чайник 25 кад (користований декілька місяців) заїхали в квартиру, де все було, тепер маємо все по два 🫣
-
Размер
-
Доброго дня, підкажіть казали що є приватні садочки та такі що організовують групи по 5 дітей? Хтось водить своїх у такі садоки? Чи є ще місця? Та що по ціні? Цікавить щоб недалеко від цента.
-
Написала
-
Друзі переїхали в іншу провінцію і залишили свої речі. Є такий самий, але новіший. Хочуть 150 кад, і є ліжко під нього також за 150
-
Квін, цей за 70 заброньований.
-
Доброго дня! До 1 травня встигніть записатись на макіяж та зачіску та отримай безкоштовний виклик на дім по м. Вінніпег на будь-яку дату🚘 Із 1 травня змінюється прайс💲 www.instagram.com/hope_holbrook?igsh=cTVqamtkMGhlZjZk&utm_source=qr
-
Они помогают не только с жильем, но с климатическими и налогами
-
А скільки матрац був у використанні?
-
Принтер 30 кад
-
Хорошо я уточню сегодня спасибо
-
Якщо подана декларація, пусто там не може бути. Також поштою мав прийти лист з кодом, для входу в цей кабінет.
-
Сделал вчера все пусто только звонить нужно я не понимаю почему нельзя лично приехать или взять апортмент и узнать что и как максимум перевести с телефона
-
Волноваха, живу в Вінніпегу
-
шукаємо двокімнатну квартиру. район downtown/osborne/polo park. напишіть, будь ласка, якщо хтось володіє інформацією 🙏
-
Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ - Фарбування - Ламінування - Корекція( пінцет/віск ) - Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Вже весна на дворі , хочеться сяяти , а я вам в цьому допоможу 🌸 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Здравствуйте, подскажите кто-то уже возвращал деньги за мед.осмотр в ассинобойн клиник?
-
Шукайте ATM envelope-free deposit вашого банку, але майте на увазі що іноді гроші можуть зараховуватися декілька днів.
-
Если кто собирается сдавать мед.осмотр за деньги, то вернуть деньги потом почти не реально, особенно в лаборатории которые на отрез не хотят возвращать, хотя говорят на начале мед.осмотра что мы сможем вернуть деньги после получения хелс карты
-
Огромное спасибо!! Мы только что заходили туда🌸🌸🌸🌸🌸
21 Jan 2023, 07:33
66214/88427
3 minutes ago