Вінніпег для українців Канада
-
Province of Manitoba | aesi - Plumber www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/plumber.html
-
Привіт! Чи хтось знає місце, де можна поміняти гуму і залишити колеса на зберігання до наступного сезону?
-
Доброго ранку. Шукаю роботу помічником електрика.
-
Ви здавали цей екзамен?
-
Здравствуйте,кто то подскажет я знаю курсы намечаются Food hadler в мае,в церкви,кто то знает как записаться?
-
Здравствуйте,кто то подскажет я знаю курсы намечаются Food hadler в мае,в церкви,кто то знает как записаться?
-
Доброго дня, підкажіть адресу, на яку відправляти паспорт для вклейки візи, коли людина перебуває вже в Канаді?
-
Яка вартість заміни масла у вас?
-
На сантехніка потрібно мати ліцензію але якщо то буде компанія то можна іти як учень або помічник. Який буде отримувати меншу зарплатню. На далі від цієї компанії моно отримати ліцензію. Так мені пояснили.
-
Ті хто має освіту і досвід медсестри, зазвичай тут йдуть healthcare aide. Тут багато агенцій, пошукайте і запитайте (бо зазвичай треба сертифікат, одній знайомій агенція допомогла з цим, оплатили, а потім вираховували з зарплати, але вона почала працювати навіть без сертифікату, бо мала досвід головної медсестри. У сфері здоров’я як я розумію легше роботу знайти, ніж ті інші що Ви написали
-
Все залежить від автомобіля, я маю на увазі, скільки масла в двигуні, яке масло і т.п. Але у середньому до $100
-
Ребят сдаем нашу квартиру 2 bedroom 2 bath ( 425 Ballantrae Dr) С 1 мая Цена 1748$ + hydro( паркинг оплачиваете по необходимости на улице 75$ подземный паркинг 125$) В комплексе есть игровая, спортзал, кинотеатр, патио, конферент зал, офис для видео колла и барбекю зона.
-
Вітаю через який додаток надіслати гроші в Україну, підкажіть
-
Wise
-
Вітаю, підскажіть будьласка, з України можливо перевести на Канадську карту Wise
-
Доба🥲
-
Доброго дня шукаю роботу , в якості (прибирання ,розкладка товару , склади) Рівень англіської початковий
-
Можно хелпером но это все равно рабочий
-
Только рабочим
-
Мало надо ждать
21 Jan 2023, 07:33
66558/89081
about an hour ago