Вінніпег для українців Канада
-
Яка вартість заміни масла у вас?
-
На сантехніка потрібно мати ліцензію але якщо то буде компанія то можна іти як учень або помічник. Який буде отримувати меншу зарплатню. На далі від цієї компанії моно отримати ліцензію. Так мені пояснили.
-
Ті хто має освіту і досвід медсестри, зазвичай тут йдуть healthcare aide. Тут багато агенцій, пошукайте і запитайте (бо зазвичай треба сертифікат, одній знайомій агенція допомогла з цим, оплатили, а потім вираховували з зарплати, але вона почала працювати навіть без сертифікату, бо мала досвід головної медсестри. У сфері здоров’я як я розумію легше роботу знайти, ніж ті інші що Ви написали
-
Все залежить від автомобіля, я маю на увазі, скільки масла в двигуні, яке масло і т.п. Але у середньому до $100
-
Ребят сдаем нашу квартиру 2 bedroom 2 bath ( 425 Ballantrae Dr) С 1 мая Цена 1748$ + hydro( паркинг оплачиваете по необходимости на улице 75$ подземный паркинг 125$) В комплексе есть игровая, спортзал, кинотеатр, патио, конферент зал, офис для видео колла и барбекю зона.
-
Вітаю через який додаток надіслати гроші в Україну, підкажіть
-
Wise
-
Вітаю, підскажіть будьласка, з України можливо перевести на Канадську карту Wise
-
Доба🥲
-
Доброго дня шукаю роботу , в якості (прибирання ,розкладка товару , склади) Рівень англіської початковий
-
Можно хелпером но это все равно рабочий
-
Только рабочим
-
Мало надо ждать
-
Нужен английский для этого
-
Хто возить доставку іжі Убер, інстакарт, дордаш, як має правильно виглядати log book для подачі в налогову декларацію? Які конкретно дані потрібно вносити? Дякую
-
Подскажите пожалуйста сироп от мокрого кашля без рецепта на муколтиной основе заранее спасибо
-
Всім привіт, одна ,терміново шукаю кімнату, не за всі гроші світу, потрібно 24.04-25.04 з'їхати. Район близький до downtown, або щоб поруч була хороша транспортна розв'язка. Якщо хтось знає варіанти, будь ласка напишіть в особисті
-
Чув що можна вибирати поповнити Моно картку з канадської в додатку. Комісія близько 4%.
-
Кто-то уже продлевал визитор ребенку?
-
Какая вероятность что резюме рассмотрят, если указано что подача только до 10 апреля?
21 Jan 2023, 07:33
66565/88785
5 minutes ago