Вінніпег для українців Канада
-
Memorial medical clinic 595 Broadway Dr. Adelaide Osei-Bonsu
-
Може просто збій якийсь був, коли ви брали… або перевірте чи оновлено додаток
-
У мене працює. Спеціально зайшла перевірити
-
‼Які послуги зараз тимчасово недоступні для українських чоловіків віком від 18 до 60 років за кордоном? — ЗМІ 📍оформлення та заміна закордонного паспорта, внесення даних про дітей до закордонних паспортів батьків; 📍засвідчення документів та нотаріальні послуги; 📍отримання або відмова від громадянства; 📍соціальні виплати; 📍обмін посвідчення водія; 📍оформлення документів на постійне проживання за кордоном; 📍оформлення віз; 📍реєстрація актів цивільного стану (народження, реєстрація та розірвання шлюбу, реєстрація смерті, реєстрація зміни імені); 📍взяття на консульський облік.
-
🛏️🛏️🛏️ Може у когось є спрінг бокс розмір Квін? Якщо лежить без діла - напишіть мені 🙏🏼 🛏️🛏️🛏️
-
Доброго вечора, в якомусь магазині можно знайти живі дріжджі? Може хтось десь купляв, підкажіть 🤗
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68