Вінніпег для українців Канада
-
Дякую
-
Вас приймуть якщо є health card
-
Red River College
-
Дякую за відповідь.. Є health.
-
Спасибо за помощь, но уже человека нашла
-
Спасибо.
-
Якщо шо, то звертайтеся, я поможу.😉😉😉
-
Ви як раз попали в акційний період. В березні можна було прибрати плату за активацію, зараз вже ні
-
Так
-
Доброго всім вечору. Чи є у чаті добрі юридичні консультанти?) Я б хотів спитати одне невелике питаннячко стосовно працевлаштування. Буду дуже радий та вкрай вдячний хто допоможе
-
Доброго всім вечору. Чи є у чаті добрі юридичні консультанти?) Я б хотів спитати одне невелике питаннячко стосовно працевлаштування. Буду дуже радий та вкрай вдячний хто допоможе
-
Дякую, попробую зробити
-
Ви можете відкрити рахунок в Монобанку онлайн через додаток А потім пройти ідентифікацію у Дії через цей банк І замовити там довідку Про несудимість Отримуєте довідку за 1 хвилину
-
ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ! Чоловіки з 18 до 60 років зможуть отримати закордонні паспорти лише в Україні youtu.be/_oawMR778k4
-
-
Подивіться уважно роз'яснення МІД що до цього...
-
Ой,дякую , я й не знала що є майже всюди 😅
-
Дякую 🩷
-
Здравствуйте есть кто приглашения делает гражданам Узбекистана
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка , можливо хто знає, як в Fido відімкнути автоматичне продовження тарифу?
21 Jan 2023, 07:33
67405/89484
7 minutes ago