Вінніпег для українців Канада
-
🔥WINNIPEG🔥 Район: West Saint Paul Дівчата я сертифікований майстер✍️ 💅Запрошую вас на свої послуги: ✔️манікюр ✔️педикюр ✔️нарощування нігтів гелем,акригелем ✔️укріплення нігтів акриловою пудрою 🟢Усі етапи стерилізації фото тут, для запису пишіть в інстаграм 👇 www.instagram.com/p/CiNkBeAtaSr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Здається кімната в районі Даунтаун. Вартість 500 cad, заселятись можна відразу
-
Доброго дня. Наскільки я знаю , що в Ainails and Spa в районі Сан Вітал шукали майстра манікюру. Спитайте. Там теж є українські дівчата
-
Отдам телевизор, в хорошие руки
-
День добрый.такая буйня..... кто может прикурить в районе Осборн?
-
Хто літав рейсами з пересадками, чи вистачає 2 години на пересадку? Чи брати більший проміжок?
-
Добрий день усім.Віддам безкоштовно два мягкі крісла і диван.Район west Kildonan.
-
НА ПРОДАЖ ! Наше сімейне авто Nissan Altima пробіг майже 128 тис. FRESH SAFETY (20.04.2024), чистий титул, ідеальний стан, НУЛЬ ІРЖІ, їздить чудово! Дешевий на бензині, 4 циліндра 2,5 л, круїз контроль, безключовий доступ, блютуз, підігрів дзеркал і сидінь, автоматичне світло. Доповнюю: # сигналізація #2 комплекти ключів #2 комплекти резини з дисками (зима + літо) #2 комплекти килимів #новий акумулятор Маю всі квитанції про виконану роботу. Чистий титул, не перебудований. Ціна 8200 Тел. 4319905004
-
Яка ціна?
-
Нові, не підійшов розмір дитині. 10 CAD
-
Продаю ліжечко з матрацом і постільною білизною, ковдрою і подушечкою. 120 канадських доларів.
-
Ну ми таким вже награлися, передаємо далі 😅 Досить великий набір для створення прикрас. Куплялось новим, полежало в коробці 😑 Віддамо безкоштовно ❤️ Watt Street
-
Куплю (Stone Island)