Вінніпег для українців Канада
-
Привітик) Рада повідомити що я владнала всі організаторські питання та можу вам повідомити всі деталі) _______________________________________ Зустріч Українських Матусь із дітками - відбудеться 12 травня початок о 12:30 в Kildonan park. _______________________________________ На зустрічі будуть присутні: 1. Аніматори 2. Аквагрим 3. Фотограф Вартість: 50$(за сімʼю: тобто мама та дітки) Оплата e-transfer або готівка. Пишіть в приват щодо оплати! !!!Обов'язкова ссилка на РЕЄСТРАЦІЮ!!! docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpUKojS9aypDHlTVtN-xbi6iTn8vyLNBKLH0E4Jy0K25oAaA/viewform Також створила профіль в Інстаграм! Долучайтеся, там буде багато цікавої інформації та рекомендацій! Активна ссилка в коментарях. www.instagram.com/community_moms_of_winnipeg/
-
Яка адреса
-
Доброго ранку З мого досвіду, то я б дуже не радила нову пошту
-
Продаю 2 матраси queen і 1 frame. Терміново. За все 200 cad. Самовивіз
-
Ми намагалися. То всі ліки виклали з посилки
-
Куплю. Ваша локація?
-
170$ gift set + подарунок
-
Українців не беруть багато хто туди заносив резюме. Я теж на парт тайм с доброю англійською.
-
У мене іще питання стосовно кредитної карти. Є карти безкоштовні, а є з оплатою раз на рік. Чи впливає це якось на кредитну історію?
-
Можна в більше на одну людину. В аеропорту все перерахують, переведуть USD по курсу в CAD і видадуть підтвердження ввезення грошей в Канаду. Потім ми подавали в CRA цю суму як заробіток до приїзду в Канаду для повернення податків.