Вінніпег для українців Канада
-
Доброго ранку, вчора отримав тікет 98 Дол. за паркування імперія паркінг, вони вважають що машина простояла більше трьох годин. Можу я десь це оскаржити. Дякую
-
EI, is Employment Insurance while EIA stands for Employment and Income Assistance. While both programs provide financial help and assistance, they are designed differently and meet different needs and circumstances.
-
Я реєструвалася онлайн,відповідь не прийшла, поїхала на 1085 Winnipeg Ave,там ніби як головний фуд банку, вони мене внесли в систему,дали трохи продуктів і сказали через два дні іти в той що біля дому.Адресу і час коли прийти теж кажуть
-
Подскажите пожалуйста, может кто делал раньше, ссылку по которой можно податься на EI. Мужа уволили, дали документы. Зашли на сайт и не можем разобраться где именно форму заявки заполнять.
-
В своєму аккаунті CRA. Податись можна через 7 днів після останнього робочого дня. Потрібно буде прикріпити ROE з роботи.
-
Якщо ви підходите згідно вимог, вам на домашній адрес прийде лист з кодом. З цим кодом потрібно буде кожні 2 тижні подавати інформацію про доход і чи не знайшли ви нову роботу.
-
20$ Garden city Выс.18.дл46.5 Шир 30.5inh
-
Письменный стол 35$. Garden city
-
20$Garden city
-
Холодильник для автомобиля и дома.50L.Garden city 200$