Вінніпег для українців Канада
-
Добрый,день может кто подскажет пропустили футбанк,1 пишем на емейл высылают всеобщее регистрацию как далее получать футбанки на емейл пишем особо ответа нету
-
Привіт. Скажіть будь ласка хто літав з Канади до Європи , де купували білети ?
-
Безкоштовно Watt Street
-
Усик проти Ф'юрі - Пряма трансляція Натискайте на заголовок, щоб увімкнути ефір тут (у зазначений час)😉 Шоу стартує сьогодні, 18 травня, о 17:00 за Київським часом, а головний бій буде близько опівночі (або пізніше). Але підготуйтеся завчасно. Прямий ефір буде тут у телеграмі, включаючи головну подію!😉 Для тих, хто хоче дивитися сам, додаю посилання на перегляд (але чекаю вас тут в тг): Плеліми (з 17:00) Попередній кард (з 19:00) Головний бій Усик-Ф'юрі (Опівночі/після опівночі) Мегого з 19:00 (Платно) ESPN (Платно) Повний кард: Олександр Усик проти Тайсона Ф'юрі; Джей Опетая проти Майріса Брієдіса; Джо Кордіна проти Ентоні Какаче; Френк Санчес проти Агіта Кабаєла; Мозес Ітаума проти Іллі Мезенцева; Марк Чемберлен проти Джошуа Вахаба; Сергій Ковальов проти Робіна Сірона Сафара; Даніель Лапін проти Октавіо Пудівітра; Девід Ньїка проти Майкла Зейца; Ісаак Лоу проти Хасібулли Ахмаді.
-
Where in Winnipeg I can rent van bus and how much per day
-
так тут не той бій
-
Всім привіт Допоможи будь ласка де можна отримати безкоштовну юридичну консультацію з неправомірних дій MPI щодо недбалості Української ДАІ я не зміг перевірити свої права автомобіля і мені сказали що потрібно пройти знову тест у них так як немає можливості встановити Дію я поїхав з України в 2020 році, і я його пройшов і мені видали права як і раніше були у мене до кінця дії воркперміту і я не звернув увагу, що на них є одна маленька відмінність буква L разом F і мені нічого не сказали і в листі нічого не було і я збільшив швидкість за містом поліція мене зупинила та виписала два штрафи перший за перевищення швидкості я його оплачую не проблема хоч і дорого 338 долларов а другий що я не маю права їздити один без водія досвідченого 204 долара я на сайті Manitobe дізнався що це не все виявилося що це тільки початок я маю чекати 9 місяців а потім тільки задавати практичний тест і ще чекати 15 місяців а потім тільки отримаю права з категорією F і я купив авто в кредит і я не знаю що мені робити за авто платити тому що на рік дали кредит так як дуже поганий кредитний рейтинг і страховка теж не дешево так і як немає досвіду водіння в Канаді і я дуже погано говорю англійською мовою і не знаю як мені бути будь ласка може хтось може допомогти мені
-
Вакуумные пакеты 2шт 100*80 по 8$ .2шт 80*60 по 5$.Самое время убрать зиму
-
Привіт, де чи як можна в Канаді подивитись бій Усика сьогодні, бо Мегого наче як тут кажуть не працює!?
-
50$ мягкий . Garden city
-
🕵️Кваліфіковане СТО виконає всі види робіт (окрім кузовних та електричних робіт)🕵️ 🇨🇦 Вінніпег-Манітоба ✅Заміна двигуна ✅Ремонт ходової ✅ заміна масла та фільтрів ✅ заміна колодок та тормозних дисків ✅розвал - сходження ✅ Safety ✅Шини та Диски ( любих брендів/розмірів) ▪️ Безкоштовно встановлення/доставка ✅Та інше 📞204-291-6395 - Дмитро Viber/What's app @win_uber - Telegram 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8
-
Всім привіт, чиє лінк або інфа, де я можу вирішити ділему з освітою 9 класів. Думаю багато хто зшовхувався з цим. Фактично на папері в школі навчався 9 років (це рахується як незакінчене середня освіта) але в коледжі за перший рік пройшов 10-11 клас) Питання про середню освіту: вказувати період школи враховуючи перший рік коледжу? (Але тоді якось дати не правильно стоять, бо у формі на подачу є назва закладу і напроти скільки років ти навчався)
-
Флісова кофта, не вдягнена жодного разу 35 CAD