Вінніпег для українців Канада
-
Шукаю для себе (1 особа) скромну кімнату / маленьку квартиру у Вінніпег. . Район давнтаун чи по руху автобусів: № 50, 19, 75, 96, 55 - див.скріншоти. Розгляну і ін. варіанти. Можливо з кимось зкооперуватися. . Про мене: * спокійна, тиха людина, працюю, * цікавлюся / займаюся NGO, SMM, йогою, бігаю марафони, * не п‘ю, не курю, Більше подробиць про мене - на фб профілі чи в гуглі. Рекомендації є. Буду вдячний запідказки. Прошу звертатися в дірект. Дякую. . P.S. Якщо у вас є знайомі, кому такий співжилець підходить, будь ласка, поділіться інфо - з мене кава.
-
Я когда введу данные надо будет ехать забирать или пришлют на почту по новому адресу заранее спасибо
-
Порадьте где можно поменять адрес на health card без записи
-
10$
-
По 25$ за штуку.Круьятся.Район Garden city
-
Всім привіт. Поділіться, будь ласка, контактами сертифікованого перекладача. Потрібно перекласти доручення максимально швидко. Дякую 🤗
-
Канада для українців в 2024. Як українцям приїхати в Канаду в 2024? youtu.be/OAU_ncvoHY0
-
Добрый день. Я обычно рекомендую белл, админ пользуется Oxio, там тоже вроде неплохие условия. С беллом могу помочь, насчёт оксио пишите @TranceDriver