Вінніпег для українців Канада
-
IME номер теж є там
-
З кольоровим фото доречі😊
-
Відписуюсь по вчорашнім IRCC смс,я написала на імейл в клініку де проходили IME,вони надіслали відповідь що ще 24 квітня відправили наші результати до IRCC,і наші доки ще скинули з complete status,всім раджу так зробити ,тому що цей папірець потім знадобиться ще не раз,і на PR теж
-
З кольоровим фото доречі😊
-
Відписуюсь по вчорашнім IRCC смс,я написала на імейл в клініку де проходили IME,вони надіслали відповідь що ще 24 квітня відправили наші результати до IRCC,і наші доки ще скинули з complete status,всім раджу так зробити ,тому що цей папірець потім знадобиться ще не раз,і на PR теж
-
Привет. Меня зовут Кристина и я nail мастер из Украины🇺🇦 Приглашаю тебя на процедуры маникюра и педикюра 💅 Район TRANSCONA . Тебя ждёт качественная красивая работа, горячие напитки и приятная атмосфера. Тут ты можешь расслабиться и ни о чем не думать, посмотреть легкий фильм, в то время как я сделаю твои ручки и ножки ухоженными. 💌 По всем вопросам пиши в личные сообщения и не забудь подписать в Instagram, чтоб не пропустить новинки😉 www.instagram.com/krystyna_sazhchuk_nail_studio_?igsh=MWYzMjMyNnBiZDIwYw%3D%3D&utm_source=qr
-
Привіт) Хто недавно подавав на Child Benefit, можете написати мені. Маю декілька питань) Дякую!
-
Можна ігнорувати лист, якщо медогляд робили. Можна за наявності вільного часу подзвонити чи сходити у клініку і спитати. У Вас же залишилися документи з клініки?