Вінніпег для українців Канада
-
Привіт всім. Молодий чоловік 40+ терміново шукає роботу maitenance. Досвід роботи в Канаді 2 роки, англійська B2. Окрім того, також є великий досвід щодо логістики на підприємствах(досвід в Україні), встановлення вікон, дверей, володіння комп'ютером word, Microsoft offre, Excel, PowerPoint. Права, автомобіль є. Звертатись за номером. 2048057140
-
Вітаю!!! Запрошую на манікюр і педикюр р-н Osborne🙂 www.instagram.com/nails.winnipeg.vita?igsh=aWl5dm9tbGRnODB0&utm_source=qr
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста,на какую работу можно устроиться подростку с плохим английским,парт тайм.
-
-
Свідрцтво про народження,і SIN.Я розповідаю про власний досвід,це було 4 роки тому можливо зараз щось змінилося.(я ще попала в час ковідобісся,можливо тому так довго).На паспорт потрібно фотографію-дитина повинна сама сидіти на стільчику-руками підтримувати ззаді неможна,тому якось так.
-
Вітаю, маю запитання, в мене болить око і я хочу піти до окуліста і мене цікавить чи це безкоштовно бо в мене є хелс карта чи це треба до приватного лікаря йти, поки не дуже розумію всю цю систему, підкажіть, будь ласка, оптимальні варіанти. Дякую.
-
Вітаю, маю запитання, в мене болить око і я хочу піти до окуліста і мене цікавить чи це безкоштовно бо в мене є хелс карта чи це треба до приватного лікаря йти, поки не дуже розумію всю цю систему, підкажіть, будь ласка, оптимальні варіанти. Дякую.