Вінніпег для українців Канада
-
шукаю кімнату на підселення тільки до жінок, район поло парку або недалеко 🙏
-
Чи є хто з найкращого регіону України — Волині?
-
Всім доброго вечора, є таке питання. Якщо я би виїхав з Канади на тиждень часу наприклад до Польщі, а потім повернувся. То чи збються дні перебування у Канаді для ПР? Я просто думаю, що це працює так як з песелем у Польщі, що типу якщо ти виїдеш то ти потім більше не зможеш повернутися і твої дні на ПР більше не будуть набиратися, я думаю правильно поставити питання хех 😅
-
‼️Куплю гривны‼️
-
Продам
-
Кондиціонер 70$
-
Продам сканер фірми саnon, катриджі пів місяця тому поміняли, все працює навіть є програмка на телефоні. Вартість 40$ Bannerman avenue
-
Підогрівач для бутилочок 5$ 110 Bannerman avenue
-
Крем, підкладки 60 штук, вітаміни для лактації в подарунок 20$ 110 Bannerman avenue
-
10$ на 3-6 місяців 110 Bannerman avenue
-
Ліжечко для малюка за дармо в не поганому стані. Bannerman avenue
-
Багато бутилочок, потрібно помити а стан добрий, і накладки для годування грудьми. Забирайте і користуйтесь Bannerman avenue
-
Всім привіт!Може комусь потрібен перекладач Vasco M3? Замовляв собі але так і не користувався,погрався два дні та закинув…Віддам за пів ціни,новий з коробкою,чехлом ,зарядкою… vasco-translator.com/translators/vasco-translator-m3
-
3-6 місяців в гарному стані одягнуто тільки один раз 8$ Bannerman avenue
-
25$ гризунці і забавки від народження всього 33 штуки плюс ще докину накупляли. Bannerman avenue
-
3-6 місяці 13$ Bannerman avenue
-
Car seat з підставкою 25$ Дійсний до 2026.08.30 Забрати на Bannerman avenue
-
Car seat для доросліших діток Дійсний до 2026.12.14 35$ Забрати Bannerman avenue
-
Віддам за овочі Bannerman avenue
-
Вітаю. Продаю шампури, 4cad. За штуку. Чотири види розмірів,всі підсиленні згибом по всій довжині,тож не прогнуться😉 Можливе індивідуальне замовлення на ваші потреби.
21 Jan 2023, 07:33
69790/88555
7 minutes ago