Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня Пропоную обмін на українські гривні Ви мені готівкою або на карту у Вінніпезі , а я вам гривні на українську карту Курс рахуємо по Гуглу Все чесно та тільки при зустрічі Кого цікавить звертайтесь в Приват .
-
Доброго дня Пропоную обмін на українські гривні Ви мені готівкою або на карту у Вінніпезі , а я вам гривні на українську карту Курс рахуємо по Гуглу Все чесно та тільки при зустрічі Кого цікавить звертайтесь в Приват .
-
Доброго дня Пропоную обмін на українські гривні Ви мені готівкою канадськими доларами або на карту у Вінніпезі , а я вам гривні на українську карту Курс рахуємо по Гуглу Все чесно та тільки при зустрічі Кого цікавить звертайтесь в Приват .
-
-
Привіт. Якщо комусь буде актуально , ми з чоловіком мали свій сервісний центр по ремонту ноутбуків, телефонів,планшетів,в Україні більше 8 років, тут плануєм теж в майбутньому відкрити. Plessis Rd, Winnipeg, За детальною інформацією пишіть в приват.
-
Мій чоловік автоелектрик, електронщик, звертайтесь, якщо треба.
-
Отримай додатковий дохід здавши плазму кровi!Заробляй до 750 доларів на місяць, віддавши всього кілька годин на тиждень. Приєднуйся до нас та допомагай людям, отримуючи приємний бонус для себе!
-
Всем привет. Ребят кто делал тур визу в США?подскажите что там по срокам и деньгам выходит?
-
Доброго дня які існують перекази коштів з України?
-
А де контакти?
-
😂😂😂
-
А кто тут из Николаева????🤗🤗
-
Zara Новые Размер 40 Цена 15 cad North Kildonan
-
Добрий день шукаю нашого механіка, потрібно замінити шарову та рольові тяги,дякую
-
Приват 24.отлично и %норм
-
Доброго дня! Де ще є безкоштовні курси англійської мови , окрім міграційного центру?
-
Доброго дня шукаю перукаря який зможе ось так підстригти? Можливо трохи по іншому,але щоб було схоже на це
-
Директор має бажання найняти українців на цю позицію. Відправляйте резюме
-
Urban Green Team, Summer Staff ca.indeed.com/viewjob?from=appsharedroid&jk=a90b68a8f22d9857
-
Наберіть 204-291-6395 Дмитро , Вас проконцультують
21 Jan 2023, 07:33
69836/88651
about 2 hours ago