Вінніпег для українців Канада
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
Доброго дня) Шановне панство, маю вільні місця на стрижки та фарбування завтра😉 www.instagram.com/semylitalena?igsh=MWZ2ZmFtd2c4cHdqbg%3D%3D&utm_source=qr
-
15$
-
Всім привіт, порадьте будь ласка мобільного оператора, в мене зараз Фідо, але можливо щось є дешевше?
-
Стіл - $5 Лампа - $15 Самовивіз🚘
-
Добрий день пані та панове 😅😇 Є питання не по темі прошу вибачення . Мучаюсь вже пів року можливо є у вас контакти лікаря де можно зняти брекети ?)
-
Добрий день пані та панове 😅😇 Є питання не по темі прошу вибачення . Мучаюсь вже пів року можливо є у вас контакти лікаря де можно зняти брекети ?)
-
Добрий день, цікавить інформація , де можна лишати дитину 7 років на літніх канікулах якщо працюєш і немає на кого лишити чи є у Вінніпег можливо якісь садочки або школи?)
-
Скільки зараз платите?
-
Пишите в л.с
-
Напишіть мені в особисті ваш номер телефона і постал код, я зроблю вам тариф дешевше на фідо
-
48Cad