Вінніпег для українців Канада
-
То чому ви не рекомендуєте людям своїх знайомих якщо знаєте??? А за мою функцію не переживайте!!! Я порекомендувала а людині вирішувати звертатися чи ні!!!
-
Живий переклад є і у пікселях)
-
Библиотека Millenium. Не нужно никакой регистрации
-
Part time/ full Time job available for Students,retiree,graduate etc With flexible timings. Per hour $35-40$ Available Monday — Sunday Kindly send a Dm for more information Canadians only
-
Всім привіт🦋 Запрошую до себе на манікюр. Робота виконується виключно простерилізованими інструментами та якісними матеріалами. ❗️Діє знижка для нових клієнтів -10% на першу процедуру❗️ 🔥Кожен клієнт отримує від мене приємний подарунок🔥 📍55 Daylan Marshall Gate @nails_ri - Instagram
-
Добрий вечір. Якщо актуально, то заберу.
-
Ще актуально? Локація
-
Есть люди которые ставят ставки на спорт? Есть предложение как стабильно на этом заработать Кому интересно пишите в личку.
-
Покращуємо свою грамотність 😎🇺🇦
-
Ооо..класно..дякую
-
Всем привет. Меня зовут Кети. Я мастер по бровям и ресницам. Цены на первый визит: ☘️Ламинирование ресниц с окрашиванием - 35$ ☘️Брови (коррекция воском, окрашивание) 20$ ☘️Брови долговременная укладка 30$. Все инструменты проходят дезинфекцию и стерилизацию. Опыт работы 5 лет. Буду рада знакомствству🌸 Район - Транскона. Больше работ можно увидеть в инстаграм www.instagram.com/keti_mua?igsh=MjY3cHRoMHM4emhq&utm_source=qr
-
Отдам за символические 5 баксов
-
Привіт шукаю собі підробіток по вихідних
-
15$
-
Не можливо зареєструватися.
-
15$
-
Тобто приходить посилання? В мене після введення даних і натискання на останню кнопку - все закривається і нема посилання.
-
Порадьте сімейного лікаря,шоб трохи знав укр, рос або польську.
-
Я хожу до Яни.( Yana Yefymenko в фейсбуці)
-
Сдается комната в трехбедрумном доме по адресу 727 Sherbrook St.$340+утилиты + $170залог. Можно заселяться с сегодняшнего дня . Звонить по номеру 431 2792999 Денис.
21 Jan 2023, 07:33
70130/89442
40 minutes ago