Вінніпег для українців Канада
-
Дрброго дня продається нова куртка Zara. Розмір L. 40$
-
Здравствуйте подскажите нужно ли иметь на счету деньги чтобы подаваться на провинциальную и потом на пр? И подскажите пожалуйста консультанта иммиграционного
-
Добрый вечер. Я мастер маникюра и инструктор по обучению мастеров. Ищу работу в хорошем салоне в Виннипеге. Хочу официальное трудоустройство. Выполняю работы любой сложности+ я художник. Подскажите хорошие салоны где работают наши девочки ❤️ Моя страничка www.instagram.com/reel/CqH_QutgrB9/?igshid=ODM2MWFjZDg=
-
Доброго дня. Шукаю квартиру або підселення з 1 травня
-
Насчёт работы. Её здесь действительно много. Все зависит от уровня английского, специальности и ещё, как бы это банально не звучало, мужчина ты или женщина. Женщине найти намного сложнее если английский минимальный. И да как повезёт. очень много вакансий всевозможных клерков и помощников, но там сразу пишут хорошее владения устным и письменным английским.
-
instagram.com/premium_botox_hair?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🔥Hot Botox 🔥Keratin ❄️Cold Botox 🆕Collagen hair 🆕 Reconstruction 🆕 Дівчата , записуйтесь на процедури на відновлення, живлення свого волосся, а також вирівнювання та реконструкцію 🤍 Я сертифікований майстер 📃 Працюю з 2020 року з волоссям 💇🏻♀️ Якісні матеріали , стерильність !!! Я знаю як працювати з дуже пошкодженим волоссям, і як не нашкодити здоровому 👌 Я працюю з виїздом додому, чи район Elmwood Kildonan Place 🖤 Буду Рада познайомитися , гарний настрій та гарний результат гарантую 🤍 Підписуйтесь на сторінку , там ви мої роботи, відгуки та прайс 🤍
-
Дуже дякую!
-
Звичайно ж є дівчата в групі. Ось вам- дівчинка 63 роки, без шкідливих звичок, добра, гарна мама і сама найкраща бабуся, а майстриня ще таких пошукати! Одним словом- файна україночка😊
-
Забула додати ще -весела , велика жартівниця🤣🤣🤣