Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт! Запрошую Вас зробити ваші нігтики ще красивішими☺️ ❗️Однотонне покриття - 40cad ❗️Покриття з укріпленням - 50cad ❗️Нарощення від 60cad Простерилізовані інструменти, якісні материнські та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці приємний подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - nails_ri
-
Добрий день,підкажіть будь ласка,федеральний етап-повернули заявку(помилково в поле паспорту завантажили інший документ),можна в ту ж заявку завантажити вірний документ і відправити знову?потрібно платити знову?чи як вірно зробити?можливо в когось була схожа ситуація
-
Уважно прочитайте те що написане в листі. Підстава чому повернули. Повернення коштів і оформлення нової заявки повинне бути прописане в поясненні в цьому листі.
-
Можливо комусь потрібно. Продам новий IQOS ILUMA . У використанні не був . Можу привезти .
-
Може комусь треба написати "happy birthday " і шаріки надуті 4 Безкоштовно, сент вітал
-
Також відам одяг для хлопчика 2-3 роки, за фрукти)
-
Ничего не поняла.Я увы не банковский работник, снять , положить, снять
-
А вы знаете?Расскажите тогда! Даже снять деньги в банкомате с украинской карты не могу, хотя свободно снимала в Германии, Израиле в местной валюте
-
Crocs Розмір 10 Ідеальний стан! Ціна - 35$
-
Вайз не проходит регистрация вобще!!!!!