Вінніпег для українців Канада
-
www.facebook.com/share/p/YtYTTbiEF9ryD3JY/?mibextid=oFDknk
-
Де ви знаходитесь ?
-
Можна прайс будь ласка ☺️
-
Дівчата, я сильно захворалі, потрібно приймати міцні антибіотики, але дитина на грудному вигодовуванні. Чи було в когось подібне, як ви за добу-дві відучили дитину від грудей. Чи стикався хтось з таким?
-
С таким доходом за пол года можно автопарк открывать уже, зачем продавать такой бизнес?😁
-
Доброго вечора ! Вам хтось, відповів на ваше питання? Мене це теж цікавить питання , напишіть будь ласка 🙏
-
Добрый вечер..Подскажите пожалуйста есть ли у кого хороший психолог?Спасибо
-
Всім привіт! Я ліцензована майстриня татуювання та пірсингу Шукаю клієнтів за приємними цінами 💖
-
Добрий вечір. На жаль, ніхто не відповів
-
Можна мати 2 паспорти,вартість до 200₴
-
Продаю новенькі кросівки, 38 розмір, замовляла 37, але прийшли 38( 20$
-
Перепрошую а як комод ваш побачити?! Дякую
-
Добрий день ми маємо! Стан нового так я не спали в ньому, лише користувалися пеленальним «столом» Також маємо матрас до ліжечка.
-
Доброго вечора,зловила слот на виготовлення закордонного паспорта дитині до 16 років,але моїй дитині є вже 16 , хтось стикався з таким , приймуть документи чи потрібно інший слот
-
А я в шоці від вас. Яке ваше діло до тих людей?! Що за манера, когось засуджувати та про когось говорити? У кожного своє життя і свій вибір.
-
Кросівочки нові Joe Fresh- нам не підійшов розмір. М'якенькі, легкі. 10$
-
За скільки часу і на яку ставку ви зайшли роботу?
-
Може вам лікар випише антибіотики сумісні з ГВ? В Україні це було можливо, сумісність можна перевірити на сайті Єлактація по діючій речовині
-
🐹Здравствуйте, поделитесь опытом, кто покупал хомячка здесь. Нужны ли страховки, прививки,осмотры ветеринаров и и т.д. как с более крупными животными?
-
Здається кімната в оренду 525$ в міс (все включено) 250$ - секьюріті депозит Оплата щомісячно. З 16.06 496 Murray Ave, Winnipeg 204 291 6495
21 Jan 2023, 07:33
70726/88987
27 minutes ago