Вінніпег для українців Канада
-
🔥АКЦІЯ🔥 🚗 від 30$ ДЕНЬ + такс🚗 🔥 10% SALE for all other car 🧭 Завітай -- Winnipeg 2140 McPhilips Unit 8 📞Дзвони /пиши -- 204-291-6395 Viber/WhatsApp @win_uber - telegram
-
Помогите разобраться,моему сыну 3,я пыталась найти субсидированный садик,но поняла,что все бесполезно,вейт листы в среднем 2 года,а через 2 года ему 5,он должен будет пойти в kindergarten,т.е.мне уже нужно вставать в очередь туда?или там нет таких долгих листов ожидания
-
Лол, більшість канадців получається позоряться, якщо так роздумувати
-
Что за компания?
-
Люди, то троллинг был, хватит блин писать в лс
-
Винайму квартиру/будинок 1-2 bedroom у Garden City, Leila North, Maples, або поблизу них .Житло потрібне лише на 2 місяці : з 30 червня до середини або кінця серпня.
-
Нет уж, теперь тебе придется, кого-нибудь из группы на свое место за 50 долларов в час устроить, а тебе он будет откатывать 100😂
-
Сдаётся 2-х bedroom квартира, бейсмент(2 комнаты, кухня и living room) в хорошем районе Osborne Village, по адресу 793 McMillan Ave. Новая ванная и полы. Арендная плата 1200 CAD в месяц + оплата hydro. Звоните если неплохой английский или пишите сообщения, используя переводчик, владельцу квартиры. Том +1 204 955 1713
-
Кажуть дівчата що годували і на антибіотиках
-
Писати в пп
-
Віддам інсулін
-
Без рецепта
-
Хто шукав сильні обезболи . По 2 таблетки кожної і обезбол прям вау. (Лікарі дозу давали) а від голови краще алеве по 2 т. Ніж адвіл
-
Але, звичайно, є ліки, де в протипоказах є категоричне "ні" грудному вигодовуванню. Треба радитись із лікарем.
-
Важливо! Ці таблетки в максі можна пити з переривом у 8 годин. Я пила в 4 і норм
-
Коли моя мала була ще на грудному в мене (в Україні, 2014р) - то я приймала антибіотик (цефтріаксон), годуючи. Дитині давала пробіотик дитячий, і все було ок.
-
10$
-
Так , краще у лікаря спитати
-
Віддам Даунтаун
-
А хіба ентеросгель звичайний не підходить для дитини?
21 Jan 2023, 07:33
70771/90305
about a minute ago