Вінніпег для українців Канада
-
А хіба ентеросгель звичайний не підходить для дитини?
-
Насадки на молоковідсмоктувач ( віддам)
-
Всем привет. В центральном парке есть волейбольная сетка. Кто-то хочет поиграть в волейбол?
-
Всем привет. В центральном парке есть волейбольная сетка. Кто-то хочет поиграть?
-
Cash Flow: прокачай свою фінансову грамотність у захоплюючій грі! 🎲 Чи чули ви про гру Cash Flow? Багато хто про неї чув, а дехто навіть бачив 👀 Про що йде мова? Cash Flow - це настільна гра, схожа на Монополію, але з однією суттєвою відмінністю: вона вчить фінансової грамотності! Що ви отримаєте: • прокачаєте свою фінансову грамотність; • навчитеся отримувати пасивний дохід; • дізнаєтеся, що таке фінансова незалежність і як її досягти; • зрозумієте свої сильні та слабкі сторони у фінансах; • розберетеся з фінансовими звичками, як позитивними, так і негативними; • спробуєте стратегії управління фінансами, на які страшно наважитися в реальному житті. Хто може грати? Ця гра для всіх, хто хоче: • навчитися керувати своїми фінансами • поповнити коло знайомств амбіційними однодумцями • добре провести час Коли і де? • Дата: Середа, 5 червня • Час: ◦ 14:45 - Правила для новачків ◦ 15:05 - Початок гри • Місце: буде повідомлено учасникам • Зайнятість: 4-5 годин ‼️ Як взяти участь? Напишіть мені в особисті повідомлення, щоб записатися! ✍️ Вартість: Безкоштовно! Не пропустіть цю чудову можливість прокачати свою фінансову грамотність у захоплюючій грі!
-
шукаю слей дівчинку піти зі мною на кпоп фестиваль
-
✌🏻✌🏻
-
Запишите меня в лист ожиданий :) если это будет пятница или суббота с радостью присоединюсь к волейболу на песке :)
-
Продам айфон 12 про✨ Состояние отличное,пользовалась аккуратно Коробка,зарядка есть Батарея 81% Память 128 гб Цена: 530 $ В подарок 🎁 чехол
-
Продам айфон 12 про✨ Состояние отличное,пользовалась аккуратно Коробка,зарядка есть Батарея 81% Память 128 гб Цена: 530 $ В подарок 🎁 чехол
-
-
Вибачте будь ласка, не знав, що тут цензура.
-
Амазон)
-
Где вы такое видели?)
-
549 новий
-
Та ні, наче культурно сказав, що ціна не ринкова. А можливо моє зауваження допоможе людині поставити ринкову ціну і швидше продати товар ? Наче нікому не хамив, щоб срачі влаштовувати
-
Таким самим чином, я міг би сказати, ну прокоментував я ціну, бо побачив брєд і культурно не стримався, що тепер треба срач заводити ?
-
Просто теперь никто уже за такую цену у меня не купит,придется снижать
-
Вы просто понимаете что некоторые люди возможно не знают рынка и купили бы у меня подороже немного,это есть проблема?На каждый товар свой покупатель
-
Від моменту перетину кордону маєте прожити в Канаді не менше 18 повних місяців , подаватися можна на 19тому
21 Jan 2023, 07:33
70790/90226
12 minutes ago