Вінніпег для українців Канада
-
✌🏻✌🏻
-
Запишите меня в лист ожиданий :) если это будет пятница или суббота с радостью присоединюсь к волейболу на песке :)
-
Продам айфон 12 про✨ Состояние отличное,пользовалась аккуратно Коробка,зарядка есть Батарея 81% Память 128 гб Цена: 530 $ В подарок 🎁 чехол
-
Продам айфон 12 про✨ Состояние отличное,пользовалась аккуратно Коробка,зарядка есть Батарея 81% Память 128 гб Цена: 530 $ В подарок 🎁 чехол
-
-
Вибачте будь ласка, не знав, що тут цензура.
-
Амазон)
-
Где вы такое видели?)
-
549 новий
-
Та ні, наче культурно сказав, що ціна не ринкова. А можливо моє зауваження допоможе людині поставити ринкову ціну і швидше продати товар ? Наче нікому не хамив, щоб срачі влаштовувати
-
Таким самим чином, я міг би сказати, ну прокоментував я ціну, бо побачив брєд і культурно не стримався, що тепер треба срач заводити ?
-
Просто теперь никто уже за такую цену у меня не купит,придется снижать
-
Вы просто понимаете что некоторые люди возможно не знают рынка и купили бы у меня подороже немного,это есть проблема?На каждый товар свой покупатель
-
Від моменту перетину кордону маєте прожити в Канаді не менше 18 повних місяців , подаватися можна на 19тому
-
😂👌🏻
-
Так это тогда не барахолка, а торговая точка сбыта уже 🤔
-
А про бизнес куплю подешевле продам по дороже вам не знаком?Это тоже называется дурить людей?
-
500$ просто цена выше среднего,никак не х2
-
Там точно цена не х2,так как на Амазоне точно такой же продается,батарея там не новая(80-90%)будет+ там вы налог заплатите
-
Ну, якщо для вас, намахати людину ( тим паче співвітчизників в іншій країні) і впарити їй товар за ціною х2 норм, то я дуже радий, що зауважив це. Гарного вечора.
21 Jan 2023, 07:33
70796/90226
12 minutes ago