Вінніпег для українців Канада
-
Кращі оператори за площею покриття (аналог наших Водафону з Київстаром) - це Bell та Telus Rogers - гірше покриття, але дешевше, типу як Лайф Є ще купа віртуальних мобільних операторів (Fido - це віртуальний оператор Rogers, наприклад) - вони підписали контракт із більшими операторами і використовують їхню мережу, щоб перепродавати їхні послуги але за дешевше, бо вони менші
-
Добрий ранок . А сертифікати майстра манікюру теж перекладаються на цьому сайті?
-
Доброго дня всім. Таке питання чи впливає Англійська віза на відкриття Канадської??
-
-
Дякую. Мене можуть взяти на роботу майстром манікюру . Але просять щоб в мене був сертифікат канадського зразка. Направили в центр заповнити заявку . Там спитали чи я хочу бути сертифікованим майстром ? Я відповіла ,так . То виходить ,що мої сертифікати, по яких я пройшла навчання і мала роботу в Україні ,стаж 5 років - тут не дійсні? І їх перекладати не потрібно на канадські ? Не маю кого запитати ...
-
Схоже вони хочуть, щоб ви перевчились і отримали канадські Я перепитав би - чи підійдуть їм переклади Якщо ж ні, то спитав би які саме канадські сертифікати вони визнають Справа в тому, що в Канаді частина професій є сертифікованими, тобто є організації, які дають дозвіл на роботу за цим фахом - це аналог професійної освіти, наші коледжі Просто не диплом бакалавра скажімо, а сертифікат
-
Дякую . Це треба питати роботодавців ?
-
Також мене цікавить це питання. Буду вдячна, якщо хтось з працюючих майстрів манікюру, педикюру, перманенту зможе відповісти чи потрібна ліцензія, коли влаштовуєтесь на роботу в салон чи працюєте на себе і де її зробити і на основі чого. Буду вдячна за відповідь, бо не можу знайти інформації.