Вінніпег для українців Канада
-
Привіт, продаю різні дрібнички для манікюру (мені не зручно з ними працювати, бо я ще новачок)
-
Онлайн анкета є на сайті вінпасу Декларацію треба буде їм показати за 2023
-
Порадьте будь ласка , як купити квиток до Польщі найдешевше, тільки не через германію
-
Play?
-
????
-
Пересадка в рейкявіку літають з торонто
-
Збираю мітинг в Вінніпезі чи можливо тут опублікувати посилання на чат для збору ?
-
Шо собсна за митинг?
-
Всіх тих кому не видають/ не оформляють документи і взагалі всіх тих хто вже подав аплікації на номінацію або повну подавати Мета : звернути увагу та зустріч з власною провінції для обговорення життєвих питан всіх українців в манітобі
-
Привіт, вибач, а можеш деталі написати в приватні будь ласка?
-
t.me/+vm2JlfWWqeE1ODJi
-
Привіт усім ✨ Відгукніться якщо тут є майстер лазерної епіляції та дерматолог/косметолог
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, хто робив собі довідку про несудимість з Польщі. Чи підходить ця довідка якщо її в онлайн зробити на сайті?
-
Добрий день, підкажіть де Українці роблять сейфті ?
-
А яка локація у вас?
-
happy easter
-
Кто регестрировался в UBER eats?не могу понять отправил все документы,мне на почту приходит сообщение от ISB,мы не можем проверить ваши документы,я отправлял 5 раз и всё равно не могут проверить,и не могут активировать приложение?Кто сталкивался с таким?Что сделать можно?
-
Это больше вопрос к организации группы , вы что тут устроили ?
-
Кто регестрировался в UBER eats?не могу понять отправил все документы,мне на почту приходит сообщение от ISB,мы не можем проверить ваши документы,я отправлял 5 раз и всё равно не могут проверить,и не могут активировать приложение?Кто сталкивался с таким?Что сделать можно?
-
Вы совсем пиздоватые ?
21 Jan 2023, 07:33
71409/89647
11 minutes ago