Вінніпег для українців Канада
-
Важлива інформація! З приводу того що мене немає постійно в інтернеті, і немає часу переглядати всі повідомлення, ПРОШУ повідомляти мене про виявлення шахрайських дій в нашій групі. Дякую!
-
Доброго дня! Потрібна жінка/дівчина, яка може забирати дітей зі школи і бути з дітьми 3 год 4 рази в тиждень. Питання в особисті. Дякую
-
Дякую . Тільки тести і все . І дають сертифікат ? Ви можете написати в приват ,будь ласка . Я вам написала
-
мені теж цікаво🙏
-
Millennium Library (Winnipeg Public Library main branch)
-
Сверху справа три точки, поиск "друк"
-
Привіт усім. Скажіть, будь ласка, де ви друкуєте документи (резюме наприклад)? Дякую
-
В готелі також можуть роздрукувати, якщо Ви мешкаєте Millennium Library The UPS store
-
А на який номер дзвонили теж маю проблему з отриманням допомоги на дитину, буду вдячна.
-
Добрий день! хтось перекладав сам свої дипломи про освіту? може є якийсь приклад? завірити можна в імміграційному центрі
-
Добрий день! хтось перекладав сам свої дипломи про освіту? може є якийсь приклад? завірити можна в імміграційному центрі
-
Так, будь ласка.
-
Я перекладав у перекладача з бюро перекладів, можу дати її контакти - усі переклади пройшли перевірку без жодного засвідчення
-
Підкажіть, якщо треба виїхати з Канада а потім повернутися, треба інформувати медичну страховку чи якусь іншу інстанцію?
-
Всім привіт можливо хтось має вакансії водіїв, англ мова є на розмовному рівні, є права з дозволом F, 3A, A - airbrake Дякую
-
Привіт) шукаю велосипед для сина,2 рочки
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста как проходит процесс приёма на работу? Работодатель прислал ссылку по которой регистрируешься и надо заполнить анкету включая номер СИН и подписать кучу документов, начиная от политики неразглашения и техники безопасности, заканчивая какими формами налогового вычета и ещё куча всего.
-
Дуже вдячна всім за відповіді і підказки❤️
-
У кого-то есть опыт такого плана?
-
Никому син не давать! Предупреждали. Я много раз на такие вакансии натыкалась
21 Jan 2023, 07:33
7144/89620
25 minutes ago