Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Ми приїхали пару днів назад і живемо у друзів, хочемо зробити хелс карту але без прописки не роблять. Сказали щоб друзі написали заяву що ми в них проживатимемо 6 міс ,чи приписали якось до себе і завірили нотаріусом. Щоб рахунки хелс карт приходили на цю адресу. Де взяти ту форму написання заяви, хтось писав таке. Дякую!!!!!!
-
Доброго дня. Ми приїхали пару днів назад і живемо у друзів, хочемо зробити хелс карту але без прописки не роблять. Сказали щоб друзі написали заяву що ми в них проживатимемо 6 міс ,чи приписали якось до себе і завірили нотаріусом. Щоб рахунки хелс карт приходили на цю адресу. Де взяти ту форму написання заяви, хтось писав таке. Дякую!!!!!!
-
Зробимо твоїм нігтикам приємно? ❗️Однотонне покриття - 40cad ❗️Покриття з укріпленням - 50cad ❗️Нарощення від 60cad ❗️Педикюр від 60cad Простерилізовані інструменти, якісні матеріали та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - nails_ri (детальний прайс та роботи)
-
-
Інформація від фотографа Ксенії Особливо я знайома з нею Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨Допоможу з позуванням, ідеями та емоціями✨ весілля/розпис сімейні фотосесії Фотосеії вагітності love story індивідуальні дитячі Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩 www.instagram.com/ksenia.photolife/
-
на фиг ваши рассылки резюме никому не нужны. Ножками ходить нужно, разговаривать лично. Никто не нанимает людей по бумажке. Приходите в выбранные компании, очаровывайте людей своей "настоящестью". Найдите "свою" компанию. Когда вас берут на работу, предполагается, что вы будете членом коллектива. Для примера. В коллективе ярых гетеросексуалов никто не захочет видеть педиков или трансов. Удачи в активных поисках.
-
Доброго дня. Мені здається, якщо подавати через сайт, то там ніякого підтвердження не потрібно