Вінніпег для українців Канада
-
Інформація від фотографа Ксенії Особливо я знайома з нею Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨Допоможу з позуванням, ідеями та емоціями✨ весілля/розпис сімейні фотосесії Фотосеії вагітності love story індивідуальні дитячі Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩 www.instagram.com/ksenia.photolife/
-
на фиг ваши рассылки резюме никому не нужны. Ножками ходить нужно, разговаривать лично. Никто не нанимает людей по бумажке. Приходите в выбранные компании, очаровывайте людей своей "настоящестью". Найдите "свою" компанию. Когда вас берут на работу, предполагается, что вы будете членом коллектива. Для примера. В коллективе ярых гетеросексуалов никто не захочет видеть педиков или трансов. Удачи в активных поисках.
-
Доброго дня. Мені здається, якщо подавати через сайт, то там ніякого підтвердження не потрібно
-
Доброго дня. Консультація в walk in clinic безкоштовна, рецепт теж. Платите лише за ліки. Якщо лікар має місце, то можете до нього записатися як до сімейного. Чи в клініці спитати до кого можна записатися. Ми реєструвалися через сайт, бо в тій клініці, що хотіли не було місць і нам знайшли в іншій
-
Дуже дякую за відповідь, я тільки вийшов з лікарні, вже перевірив сервіс 🙂