Вінніпег для українців Канада
-
youtube.com/live/5U5nQOShWsk?feature=share
-
Здравствуйте.California King.Без пододеяльника
-
🔥Важливо🤝За що в українських біженців забирають дітей в Європі та Канаді. youtu.be/AZGWVjL6iiY
-
З 15 липня доступна в саблет квартира 1 бедрум. Вартість 1000 дол + електрика. Договір діє до 30 вересня 2024. Квартира тепла. Квартира знаходиться на 2 поверсі будинку: - Спальня - Вітальня - Ванна кімната - Гардеробна - Кухня зонована, планування чудове, я використовувала вітальню як другу спальню. - Пральня на поверсі - Є паркінг за додаткову плату - Можна з кішечкою чи маленькой собачкой - Якщо потрібно віддам зі всіми меблями і технікою Локація - St. Vital. 21 Morrow Ave. Спокійний, безпечний район. Доступність: - 1 хвилина до зупинки автобусів : 55, 59 - 5 хвилин пішки до Доларама, Fresco, Superstor. - 15 хвили на автобусі до ST. Vital торговий центр Школи: - Середня школа 12 хвилин пішки і Старша школа 18 хвилин В комплексі є кілька сімей з України якщо це важливо. Щоб домовитись про перегляд пишіть в особисті.
-
К фото подошли креативно 😁
-
Я можу з цим допомогти, звертайтеся
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
Доброго ранку Підкажіть де сьогодні можна зробити certificate of inspection Машина 2025року Не за всі гроші
-
Машина 25 а щас 24,таке можливо?
-
Очень весёлый вопрос))) интересно кто , что не менее веселее ответит??))))!! Я за попкорном.